Ελλάδα

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Η αστυνομία ψάχνει τη γιάφκα σε Πετράλωνα και Νέα Ιωνία

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Η αστυνομία ψάχνει τη γιάφκα σε Πετράλωνα και Νέα Ιωνία
Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Οι αρχές αναζητούν το μέρος, όπου οι τρομοκράτες σχεδίασαν την επίθεση και έφτιαξαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών που είναι υπεύθυνη για την τρομοκρατική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αστυνομία αναζητά τη γιάφκα των τρομοκρατών εκεί όπου σχεδίασαν την επίθεση και έφτιαξαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά και το γκαράζ του ΙΧ, του Opel Corsa που χρησιμοποίησαν οι δράστες στο χτύπημα στον ΣΚΑΪ.

Οι περιοχές που έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών είναι τα Πετράλωνα, αλλά και Νέα Ιωνία.

Λίγη ώρα μετά από την τοποθέτηση της βόμβας, το μαύρο ΙΧ εντοπίστηκε καμμένο στην οδό Ανθίου 7 και Πλειάδων στα Άνω Πετράλωνα.

Από εκεί, σύμφωνα με την χαρτογράφηση της διαδρομής και χρονομέτρησης, από τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι βομβιστές χρειάστηκαν λιγότερα από 10 λεπτά να προσεγγίσουν τον στόχο τους.

Το ΙΧ είχε κλαπεί, όπως διαπιστώθηκε από τον αριθμό πλαισίου, στις 18 Νοεμβρίου από την Νέα Ιωνία.

Στην αντιτρομοκρατική δεν αποκλείουν, αν το ΙΧ δεν έχει φθάσει στην κατοχή των τρομοκρατών από ποινικούς, να είτα κρυμμένο σε χώρο στάθμευσης, είτε κουκουλωμένο σε σημείο της πόλης.

Υπενθυμίζεται, πως μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, στο «στρατηγείο» της στην οδό Ζαϊμη στην Ηλιούπολη, βρέθηκαν τα κλειδιά γκαράζ στον Άλιμο, όπου εντοπίστηκαν δύο οχήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί σε ένοπλη ληστεία. Ενώ συνεργός της Ρούπα είχε νοικιάσει άλλο γκαράζ στην οδό Προμπονά στη Ριζούπολη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments