Καιρός

Καιρός (20/12/18): Η πρόγνωση για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός (20/12/18): Η πρόγνωση για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018
Καιρός (20/12/18): Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ.

Καιρός (20/12/18): Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάνουν τα 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Κατά τόπους παγετός στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

  • Ζάκυνθος

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. άνεμοι: ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

  • Μακεδονία, Θράκη

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από -03(μείον 3) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Κατά τόπους παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες.

  • Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές από τη νύχτα στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ . θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Κατά τόπους παγετός στην Ήπειρο τις πρωινές ώρες.

  • Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με ασθενείς τοπικές βροχές στις Σποράδες και την Εύβοια, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ευβοίας και βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Κατά τόπους παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες.

  • Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη οπού θα σημειωθούν και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα άνεμοι: βόρειοι 6 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. θερμοκρασία: από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

  • Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

  • Αττική

καιρός: λίγες νεφώσεις στα βόρεια παροδικά αυξημένες. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. θερμοκρασία: από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

  • Θεσσαλονίκη

καιρός: λίγες νεφώσεις. άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. θερμοκρασία: από -01(μείον 1) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments