Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/12/18)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/12/18).

ζώδια κριός

Προτεραιότητά σου τώρα, θα είναι η δημιουργία ή η ενίσχυση της σχέσης σου. Αμφιταλαντεύεσαι όμως στο αν είναι καλύτερα, να ταρακουνήσεις τα πράγματα ή να συνεχίσεις όπως έχει, για να μην ταράξεις τις ισορροπίες.

Προς το παρόν, «δούλεψε» την ιδέα στο μυαλό σου, αντί ν’ αναλάβεις μια τολμηρή, ή παρορμητική δράση. Η επιλογή να παρακολουθήσεις και να περιμένεις, θα μπορούσε να αποκαλύψει κρίσιμες πληροφορίες, που θα επηρεάσουν την ερωτική σου στρατηγική.

ζώδια ταύρος

Το να τολμήσεις να είσαι διαφορετική ή τουλάχιστον ν’ αποφασίσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, μπορεί να φέρει ένα δυνητικά ευχάριστο αποτέλεσμα, στα ερωτικά σου!

Ελεύθερη ή σε σχέση, αυτή είναι η στιγμή, για ν’ αναλάβει ο σεξουαλικός αυθορμητισμός σου. Αν ένας φίλος δεν τολμάει να κάνει την πρόταση, τότε επινόησε μία εσύ.

Ένα μήνυμα σταλμένο στον εραστή σου, που θα χρειαστεί να διαβαστεί ιδιωτικά ή μια γρήγορη ερωτική συζήτηση με κάποιον που θα ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα, θα μπορούσε να μεταμορφώσει την ημέρα σου, για τα καλά.

ζώδια δίδυμοι

Το μυαλό σου θα μπορούσε να γυρίσει στο παρελθόν, και να σου δημιουργήσει μια έντονη συναισθηματική διάθεση, υπενθυμίζοντάς σου ένα κεφάλαιο της ερωτικής σου ζωής, που αξίζει ν’ αναζωογονηθεί. Θα ανακαλύψεις από την αρχή συναισθήματα, που δεν είχες νιώσει για κάποιο διάστημα και θα αισθανθείς μια ερωτική επιθυμία να συσφίξεις τη σχέση σου, ανεξάρτητα από την κατάστασή της. Αν δεν είναι μια ανάμνηση που ανάβει τη φαντασία σου, τότε ίσως είναι ένα συναισθηματικό στοιχείο που επανεμφανίζεται και σου δείχνει τον τρόπο για να δώσεις πνοή στη σχέση σου τώρα.

ζώδια καρκίνος

Ρομαντικές λέξεις, θα ρέουν από τη γλώσσα σου σήμερα. Και ο γλυκός τρόπος έκφρασής σου, θα μπορούσε να εφαρμοστεί θετικά, με πολλούς τρόπους. Όχι μόνο θα είσαι σε θέση να λες τα σωστά λόγια την κατάλληλη στιγμή, αλλά θα έχεις και τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μια ερωτική, θετική και λαμπερή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είναι αναπόσπαστο μέρος του παθιασμένου σχεδίου που αρχίζει να ανθίζει, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να κάνεις ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός και να μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

ζώδια λέων

Μπορεί να αισθάνεσαι πιο απομονωμένη.. ίσως ακόμη και αντικοινωνική σήμερα. Αλλά η συντροφιά του εραστή σου, μπορεί να άρει θαυμάσια το πνεύμα σου. Η προσπάθεια να μιλήσεις με τον εραστή σου και να μη βυθιστείς στον κόσμο σου, θα ενισχύσει το αίσθημα της άνεσης και της ασφάλειάς σου. Αν αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεις στο αντικείμενο του πόθου σου, να σε περιποιηθεί -έτσι για αλλαγή – τότε άφησέ τον, ν’ αναλάβει.

ζώδια παρθένος

Η επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, θα μπορούσε να πάρει έναν σοβαρότερο τόνο ή να είναι περισσότερο διανοητική από σέξι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ευχάριστη. Μπορεί να είναι αισθητά πιο βαθιά ή πιο έντονη η συζήτηση ανάμεσά σας, για να προχωρήσετε με τη σχέση σας. Αν συνειδητοποίησες, πόσο υποστηρικτικό είναι το ταίρι σου και ποια φιλοδοξία επιθυμείς να πετύχεις, τότε η καρδιά σου θα νιώσει μεγάλη ζεστασιά, απ’ αυτό.

ζώδια ζυγός

Μπορεί να προτιμάς την παρέα με τον εαυτό σου, σήμερα. Και πιθανόν να υπάρχει κάτι πολύ συναρπαστικό όσον αφορά την ανάγκη σου, να απολαύσεις λίγη ανάπαυλα και ν’ αναλογιστείς όλα όσα αφορούν τη σχέση σου. Αν αυτό σε βοηθήσει ώστε ν’ αναζωογονηθείς, τότε αναμφίβολα ο χρόνος σου δαπανάται καλά! Εξάλλου ο Βολταίρος έγραψε κάποτε : «Η πιο ευτυχισμένη από όλες τις ζωές, είναι μια απασχολημένη μοναξιά».

ζώδια σκορπιός

Θα αντιληφθείς, πως ο αγαπημένος σου σήμερα, θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια. Ιδιαίτερα όταν τελευταία, είχε εστιάσει αποκλειστικά σε σένα. Δεν ζητάει μεγάλες, δραματικές χειρονομίες προσοχής ή στοργής. Ίσως ένα όμορφο δείγμα της αγάπης σου, θα είναι αρκετό για να τον καθησυχάσει ότι είναι στο μυαλό και στην καρδιά σου. Μια συζήτηση για το κοινό σας μέλλον, θα μπορούσε επίσης να εμπνεύσει και τους δυο σας.

ζώδια τοξότης

Είναι πιθανό να μπερδέψεις ή να παρερμηνεύσεις την επιθυμία του αγαπημένου σου, να σε βοηθήσει ή να σε συμβουλεύσει, σαν παραβίαση του απόρρητού σου. Ίσως να θέλεις να προοδεύσει η σχέση σου, αλλά μάλλον πιστεύεις πως έχεις κάνει αρκετά εσύ… και τώρα το μπαλάκι περνάει στο ταίρι σου. Αφού λοιπόν τώρα παίρνει πρωτοβουλίες, εσύ γιατί βάζεις εμπόδια ? Σταμάτα να είσαι απαισιόδοξη και δες τη ζωή πιο θετικά. Κάτι που αφορά τα ερωτικά σου, μπορεί να κινηθεί προς μια θετική κατεύθυνση, αν καταφέρεις να συνεργαστείς.

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεσαι αποκλεισμένη από ένα σχέδιο ή μια απόφαση στην οποία ο εραστής σου, έχει περισσότερη επιρροή. Μπορεί επίσης να το παλέψεις πολύ, για να καθίσεις στο περιθώριο και ν’ αφήσεις το οτιδήποτε, να ξεδιπλωθεί χωρίς εσύ να έχεις την παραμικρή ιδέα. Ωστόσο, θα μπορούσες να προσπαθήσεις να εμπλακείς, σε κάτι στα πρώιμα στάδια της διαδικασίας. Χαλάρωσε και να είσαι σίγουρη, πως η συμμετοχή σου θα ζητηθεί σύντομα.

ζώδια υδροχόος

Θα γίνει φανερό ότι ένα θέμα στην ερωτική σου ζωή, για το οποίο ένιωσες δισταγμό ή φόβο κάποια στιγμή, δε είναι κάτι που θα σε καταβάλλει. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα ανησυχίας ή στεναχώριας…. πως θα είναι πρόβλημα. Σου προσφέρει επίσης την ευκαιρία να νιώσεις μια ανανεωμένη αίσθηση ευγνωμοσύνης που μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου σήμερα.

ζώδια ιχθύες

Σήμερα θα μάθεις πολλές πληροφορίες σχετικά με τον εραστή σου, αλλά θα πρέπει να τις επεξεργαστείς. Υπάρχει περίπτωση, να σκεφτείς μια προηγούμενη ερωτική πρόκληση από το παρελθόν που ξεπέρασες. Και αυτές οι εμπειρίες του παρελθόντος, θα σε ενθαρρύνουν να εφαρμόσεις μια παρόμοια λύση. Είναι σημαντικό να δεις τη σχέση σου, συγκριτικά μ’ αυτό που συνέβη τότε, και μ’ αυτό που συμβαίνει τώρα. Αυτό θα σε καθησυχάσει, πως έχεις εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο, που είσαι πολύ πιο ανθεκτική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments