Lifestyle

Νικητής Voice: Τρίτη σερί χρονιά από την ομάδα του Μαραβέγια

Νικητής Voice: Τρίτη σερί χρονιά από την ομάδα του Μαραβέγια
Νικητής Voice: Η Λεμονιά Μπέζα είναι η μεγάλη νικήτρια και προέρχεται από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Νικητής Voice: Η Λεμονιά Μπέζα είναι η νικήτρια του «Voice» για τη φετινή σεζόν, αφήνοντας δεύτερη τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ. Η νεαρή σοπράνο που διαγωνίστηκε με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος «πνίγηκε» μέσα στις αγκαλιές των συμπαικτών της.

Οι οκτώ φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την ψήφο του κοινού. Με την ομάδα του Σάκη Ρουβά διαγωνίστηκαν η Μαρίνα Τζιανγουιρθ και ο Λούης Παναγιώτου.

Με τον Πάνο Μουζουράκη ήταν ο Ζάχος Καραμπάσης, ο οποίος ερμήνευσε το «Πέτρινα Χρόνια». Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ήταν η Αριάδνη Νεoφύτου, η Κλαυδία Παπαδοπούλου και ο Αλέξης Πρεβενάς. Και με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ήταν η Λεμονιά Μπέζα και η Μαρία Ιερωνυμάκη.

Οι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν ο Λούης Παναγιώτου και η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Ιερωνυμάκη με τη Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Στο δεύτερο διαγωνιστικό μέρος οι συμμετέχοντες ερμήνευσαν τραγούδια που έχουν ξαναπεί σε προηγούμενη φάση του «The Voice». Πρώτος ανέβηκε στη σκηνή ο Λούης Παναγιώτου, ο οποίος μάγεψε το κοινό με το «All of me», ενώ ακολούθησε η Μαρία Ιερωνυμάκη με το τραγούδι «Πίστα από φώσφορο».

Στη τελική δυάδα του μεγάλου τελικού του «The Voice» πέρασαν η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «I keep on fallin’» και η Λεμονιά Μπέζα τη «Μαλάμω».

Ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψε το τραγούδι του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος τρόλαρε τους τέσσερις coaches για ακόμα μία χρονιά.

Ο γνωστός παρουσιαστής καυτηρίασε με τον δικό του τρόπο την παρουσία του Κωστή Μαραβέγια στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μιμήθηκε όλους τους coaches, οι οποίοι… τραγούδησαν ένα τραγούδι κατά του Κωστή Μαραβέγια.

Λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τη μεγάλη νικήτρια του φετινού μουσικού show του ΣΚΑΪ, η οποία είναι η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Νικητής Voice: Το… σόου του Καπουτζίδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ήταν αυτός που έκανε κοινό και κριτές να γελάσουν πολύ, με ένα βίντεο – τρολ στο οποίο υποδυόταν τους Πάνο Μουζουράκη, Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου, να τραγουδούν αγανακτισμένοι επειδή ο Κωστής Μαραβέγιας κερδίζει κάθε χρόνο.

Ωστόσο από το “στόχαστρό” του δεν ξέφυγε ούτε ο Κωστής Μαραβέγιας, τον οποίο διακωμώδησε επίσης στο τέλος του βίντεο.

Ομολογουμένως ήταν ίσως το καλύτερο σημείο της βραδιάς καθώς χάρισε άφθονο γέλιο.

Η αρχική οκτάδα απαρτιζόταν από τους Αλέξη Πρεβενά, Κλαυδία Παπαδοπούλου, Αριάδνη Νεοφύτου (Έλενα Παπαρίζου), Louis Παναγιώτου, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ (Σάκης Ρουβάς), Ζάχος Καραμπάσης (Πάνος Μουζουράκης) και Μαρία Ιερωνυμάκη, Λεμονιά Μπέζα (Κωστής Μαραβέγιας).

Μετά τις πρώτες εμφανίσεις τους, στην τελική τετράδα πέρασαν οι: Louis Παναγιώτου (Σάκης Ρουβάς), Μαρία Ιερωνυμάκη (Κωστής Μαραβέγιας), Μαρίνα Τζιάνγουιρθ (Σάκης Ρουβάς), Λεμονιά Μπέζα (Κωστής Μαραβέγιας).

Τhe Voice of Greece 2018: Στη συνέχεια οι coaches τραγούδησαν το White Christmas

Οι φιναλίστ ερμήνευσαν τραγούδια που είχαν ξαναπεί σε προηγούμενη φάση του The Voice.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε ότι στον τελικό πέρασαν η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και η Λεμονιά Μπέζα.

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν εκ νέου και το κοινό ψήφισε.

Η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ ερμήνευσε το τελευταίο της κομμάτι στο The Voice, το “I keep on falling”

Η Λεμονιά Μπέζα ανέβηκε στη σκηνή με τη “Μαλάμω”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments