Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18).

ζώδια κριός

Οι προσπάθειές σου να φέρεις ηρεμία στη σχέση σου δε θα είναι μάταιη, οπότε μην επικεντρωθείς σε άλλα σημεία. Με τη σωστή στάση και με μπόλικη ευαισθησία, θα μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το πάθος στη σχέση σου. Μπορεί να υπάρχουν μια δυο διαφωνίες για τον τρόπο, αλλά αν η καρδιά σου συμφωνεί όλα θα προχωρήσουν όμορφα.

ζώδια ταύρος

Τα συναισθήματά σου θα έχουν διακυμάνσεις σήμερα, αλλά το πάθος σου θα επικεντρωθεί σε τρόπους, που θα διασαφηνίσουν κάποιες υποθέσεις. Ένα πολύτιμο ερωτικό μάθημα προσφέρεται τώρα και η διαχείριση των συναισθηματικών σου απαντήσεων, είναι το κλειδί για την εύρεση και την εφαρμογή του. Ανεξάρτητα από το τί μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, μια θετική στάση, ενισχυμένη με γνήσιες, ειλικρινείς ενέργειες, είναι το εισιτήριό σου, για κάτι πολύ ενθουσιώδες.

ζώδια δίδυμοι

Μπορεί να προτιμάς να παραμείνει κρυφό ένα μυστικό, αλλά θα διαισθανθείς πόσο σημαντικό είναι να το μοιραστείς με τον εραστή σου. Αν και η ειλικρίνεια θα είναι η καλύτερη πολιτική, μπορείς να τη διαχειριστείς ή να ελέγξεις την έκτασή της. Ένας αργός και μετρημένος τρόπος, θα σ’ εξυπηρετήσει καλά! Οπότε φρόντισε να σιγουρευτείς πως κάνεις το σωστό αποκαλύπτοντας όλα όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι αλλά με τρόπο που να σου ταιριάζει.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18)

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να νιώθεις πως έχεις τον έλεγχο στην ερωτική σου ζωή, αλλά θ’ ανακαλύψεις πως δεν μπορείς να υπολογίζεις κάθε πιθανότητα ή να κατευθύνεις κάθε εξέλιξη. Μόλις αποδεχτείς αυτά που είναι εκτός ελέγχου σου, θα νιώσεις να φεύγει ένα βάρος από πάνω σου. Ξέρεις τί έχεις καταφέρει μόνη σου όταν η υποστήριξη – τόσο συναισθηματική όσο και φυσική – είναι αραιή ή ανύπαρκτη. Άφησε το θεό έρωτα ν’ αναλάβει. Χαλάρωσε και δες πού πηγαίνεις. Είναι η σειρά σου ν’ αλλάξεις.

ζώδια λέων

Αυτό που ίσως φαινόταν απλό στα ερωτικά σου πρόσφατα, μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστα και απογοητευτικά πολύπλοκο τώρα. Αυτό θα σε κάνει να έχεις παράξενες σκέψεις και θα ανεβάσεις τον πήχη στη σχέση σου ευχάριστα. Είσαι δημιουργική έτσι κι αλλιώς, και η σχέση σου, μπορεί να ωφεληθεί θαυμάσια από την φαντασία σου. ζώδια παρθένος Ίσως να εκπλαγείς με το πώς μια ανάμνηση ενεργοποιεί κάποιες σκέψεις, που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε νέες σφαίρες φαντασίας. Αν και εξόρισες το παρελθόν, κάτι θα μπορούσε να πάρει τη μορφή μιας επαναλαμβανόμενης σκέψης ή ονείρου. Μη επικεντρωθείς στην προσπάθεια να καταλάβεις γιατί το μυαλό σου λειτουργεί έτσι, τώρα. Παρόλο που θα είναι σύντομο, είναι πιθανό ένα μάθημα που υπάρχει μέσα στο μυαλό σου, και μπορείς να το εφαρμόσεις, στις τρέχουσες ερωτικές σου υποθέσεις.

ζώδια ζυγός

Θα μπορούσε να γίνει ξεκάθαρο πως η συνεργασία, είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις στην εξέλιξη της σχέσης σου. Αυτό θα είναι αλήθεια, αν αποφάσισες ν’ ακολουθήσεις κάτι σόλο…. και οι λόγοι που έπρεπε να έχεις, για να αποκλείσεις τον εραστή σου, θα μπορούσαν να φαίνονται τώρα ασήμαντοι. Έχεις δίκιο που αντιλαμβάνεσαι, ότι η συνεργασία είναι μια πολύ πιο σέξι επιλογή, από την προσπάθεια να αναλάβεις μόνη σου. Οι δυο σας, έχετε το βλέμμα στο ίδιο αποτέλεσμα ή προορισμό… κι αυτό είναι σημαντικό.

ζώδια σκορπιός

Τα συναισθήματα θα μπορούσαν να είναι ασταθή με τόσους πολλούς τρόπους τώρα! Και μια έντονη, παθιασμένη εμπειρία, θα μπορούσε να σε προφυλάξει σήμερα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βλέπεις αυτά που συμβαίνουν, σαν αποκομιδή, για κάτι σταθερό ή μόνιμο, στα ερωτικά σου. Μπορεί να είναι μια νέα στάση που θα σ’ εξυπηρετήσει καλά στο μέλλον. ΄Η να πρόκειται για μια σέξι συνάντηση που θα οδηγήσει σε κάτι πιο βαθύ, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου! Καλωσόρισε ό, τι σε κάνει να αισθάνεσαι έντονα. Θεώρησέ το, σαν ανταμοιβή!

ζώδια τοξότης

Το μυαλό σου, θα μπορούσε να βρει πολλούς τρόπους να πει το ίδιο πράγμα στον εραστή σου. Αλλά είναι σημαντικό να μιλήσεις απλά! Έχεις την υπέροχη κοσμική στήριξη για να πεις τη γνώμη σου στο ταίρι σου, αλλά αν δεν εξομαλύνεις το ερωτικό σου μήνυμα, θα μπορούσε να χάσει την αξία του, μέσα σ’ όλα αυτά που είναι περιττά ή άσχετα. Σκέψου καλά πρώτα πριν μιλήσεις, για να βεβαιωθείς ότι τα λόγια σου, στηρίζονται στην πραγματικότητα…. και όλα θα πάνε καλά.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18)

ζώδια αιγόκερως

Οι μέρες μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε βδομάδες, όταν απασχολείσαι με εργασιακά θέματα. Και όλοι είμαστε ένοχοι, που αναγκάζουμε την ερωτική μας ζωή, να φέρει το κύριο βάρος όλου αυτού. Θα μπορούσες να εξαντληθείς, προσπαθώντας να καλμάρεις τους πάντες, εκτός από το ταίρι σου. Η καρδιά σου, χρειάζεται και αξίζει τόσο πολύ προσοχή και αγάπη όσο και ο καθένας ή οτιδήποτε άλλο που μειώνει την αφοσίωσή σου στις ερωτικές σου υποθέσεις, τώρα. Προσπάθησε ν’ αποκαταστήσεις αυτή την ανισορροπία, όπως μπορείς.

ζώδια υδροχόος

Το πάθος θα μπορούσε να αυξηθεί και να εκδηλωθεί με περισσότερους από έναν τρόπους, αλλά αυτό σου δίνει μια εντυπωσιακή σειρά επιλογών σχετικά με το πού να το διοχετεύσεις! Μακριά από σένα το να «παίξεις εκ του ασφαλούς» ή να επιλέξεις την ασφαλέστερη, πιο προφανή λύση. Και αυτή σου η στάση, μπορεί να φέρει μια πολύ ευχάριστη ανάπτυξη στα ερωτικά σου, σύντομα. Το να είσαι κάπως πιο τολμηρή για τον έρωτα, μπορεί να φέρει τέτοια πρόοδο, που θα σε κάνει να αισθάνεσαι περήφανη που το έκανες.

ζώδια ιχθύες

Είναι πολύ εύκολο να εστιάσεις στις ελλείψεις ή τις αντιφάσεις της σχέσης σου, αυτή τη στιγμή. Αλλά φρόντισε να σταματήσεις για λίγο και να εξετάσεις γιατί χρειάζεται μια στάση ευγνωμοσύνης. Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι έχεις αλλάξει την ερωτική σου ζωή ή οι προσδοκίες σου φαίνεται να είναι σταθερά υψηλότερες από ό, τι βιώνει η καρδιά σου…. έχεις την ευκαιρία να επανασυνδεθείς με αυτό που πραγματικά θέλεις. Και να θέσεις ένα ρεαλιστικό σχέδιο για να το κάνεις. Μήπως είσαι περισσότερο απασχολημένη με το να επιθυμείς, από το να δράσεις? Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει σε ένα καρδιοχτύπι, αν το θέλεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments