Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυξάνονται οι “μνηστήρες” για τον Ζοζέ Σα

Ολυμπιακός: Αυξάνονται οι “μνηστήρες” για τον Ζοζέ Σα
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί έξυπνα εάν θέλει να τον κάνει δικό του.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική χρονιά με τον Ανδρέα Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο εν συνεχεία ο Ζοζέ Σα άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μαρτίνς και περιόρισε τον Έλληνα γκολκίπερ σε θέση θεατή.

Ο Σα δίχως καμία αμφιβολία είναι εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Ολυμπιακού γιατί όσες φορές οι ερυθρόλευκοι των χρειάστηκαν ήταν εκεί με εξαιρετικές επεμβάσεις.

Έτσι, όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι της ομάδος του Πειραιά σκέφτονται πολύ σοβαρά την απόκτησή του από την Πόρτο, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρεται να τον κρατήσει.

Τον πρώτο λόγο μέχρι στιγμής έχει ο Ολυμπιακός. Θέλει τον παίκτη, αλλά και ο ίδιος από την πλευρά του δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού.

Διανύει ένα καλό φεγγάρι στην καριέρα του, είναι βασικός, φαίνεται στην Ευρώπη, αφού οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στους “32” του Europa. Όλα αυτά εάν προστεθούν, δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες προκειμένου ο Σα να μείνει στην Ελλάδα.

Ωστόσο δημοσιεύματα στην Ιβηρική αναφέρουν πως οι εμφανίσεις του Σα με τους «ερυθρόλευκους» στο Europa League έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, δίχως ωστόσο να αναφέρουν ποιοι σύλλογοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 25χρονο γκολκίπερ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σα έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και σύντομα ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να ριχθεί στην μάχη για να τον διεκδικήσει, καθώς δεν θα παίζει… μόνος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments