Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Φουλάρει” για μεταγραφές η Ένωση

ΑΕΚ: “Φουλάρει” για μεταγραφές η Ένωση
Αναζητά λύσεις για συγκεκριμένες θέσεις η ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όλοι περίμεναν πως η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ενισχυόταν για τη νέα χρονιά ακόμη περισσότερο προκειμένου να χτίσει στο μέλλον της δικιά της “αυτοκρατορία”.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ένωσης, αφού επέλεξαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το τιμόνι της ομάδος, επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε προσθήκες που θα ανέβαζαν το επίπεδο της ομάδος και σε συνδυασμό φυγής βασικών μονάδων που την οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (πχ Αραούχο), η ΑΕΚ αποδυναμώθηκε.

Κάτι τέτοιο φάνηκε με το “καλημέρα” στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ήδη η Ένωση βρίσκεται αρκετά μακριά από την πρώτη θέση που ευελπιστούσε να είναι.

Ωστόσο, έστω και καθυστερημένα φαίνεται πως οι Κιτρινόμαυροι πήραν απόφαση να πατήσουν για τα καλά το γκάζι στα μεταγραφικά μετά την πρώτη χειμερινή τους μεταγραφή.

Έτσι, αυτό που βγαίνει τα τελευταία 24ωρα από το στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι πως η απόφαση για διπλή θωράκιση του ρόστερ, με δύο παίκτες επιπέδου… Κρστίτσιτς για τα άκρα και τον άξονα, μοιάζει «κλειδωμένη».

Προκειμένου η Ένωση όχι μόνο να ενισχυθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά να προσθέσει στο δυναμικό της δύο παίκτες που θα μπορούν να αποτελέσουν βασικά στελέχη του κορμού που επιχειρεί να χτίσει ξανά ο Δικέφαλος.

O προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments