Αυτοκίνητο

Τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα για το 2018

Τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα για το 2018
Τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα για το έτος που μας πέρασε κατά τον EuroNCAP.

Τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα για το 2018 ανακοίνωσε με μια λίστα ο EuroNCAP, ο οργανισμός που υποβάλλει όλα τα νέα μοντέλα σε μια σειρά δοκιμών πρόσκρουσης και άλλων δοκιμασιών προκειμένου να διαπιστώσει το επίπεδο ασφάλειας και προστασίας που παρέχουν στους επιβάτες τους.

Αυτά δηλαδή που είναι τα πιο ασφαλή σε κάθε μια από τις συνολικά τέσσερις κατηγορίες στις οποίες κατατάσσει όλα τα αυτοκίνητα.

Αναλυτικότερα, για το έτος που μας πέρασε δύο αυτοκίνητα κατάφεραν και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ο λόγος για την  Mercedes A-Class και το Lexus ES.

Μάλιστα, όσον αφορά το μοντέλο της LEXUS είναι ταυτόχρονα και το πιο ασφαλές στην κατηγορία των υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων.

Στα SUV την πρωτιά πήρε το Hyundai Nexo, ενώ μια γρήγορη εικόνα από τις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν τα 3 πιο ασφαλή καινούργια μοντέλα για το 2018 μπορείτε να έχετε από το βίντεο που ακολουθεί.

Στη λίστα που υπάρχει στις φωτογραφίες μας μπορείτε να δείτε όλα τα αυτοκίνητα που δοκίμασε φέτος ο EuroNCAP και τις βαθμολογίες τους. Στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν μοντέλα των Mercedes, Lexus, Volvo, Peugeot και Audi.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments