Ελλάδα

Έγκλημα στον Πειραιά: Αυτά είναι τα λόγια που είπε ο δράστης πριν πυροβολήσει τον 20χρονο

Έγκλημα στον Πειραιά: Αυτά είναι τα λόγια που είπε ο δράστης πριν πυροβολήσει τον 20χρονο
Το στυγερό έγκλημα στον Πειραιά σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κοντά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της περιοχής.

O ερχομός του νέου έτους ξεκίνησε με ένα άγριο έγκλημα στον Πειραιά, με θύμα έναν 20χρονο ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στο στήθος από ένα άγνωστο άτομο. Η αφορμή για το αιματηρό περιστατικό μάλιστα φαίνεται να ήταν ασήμαντη, αφού οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είτε πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια μιας γυναίκας, είτε για την σειρά που θα μπει ο καθένας τους στο κατάστημα.

Ο νεαρός βρέθηκε τραυματισμένος στην οδό Κολοκοτρώνη στο Πειραιά, στης 04:00 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, κοντά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της περιοχής, φέροντας ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στην θωρακική χώρα.

Άμεσα ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκαναν τα πάντα να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι συνέλεξαν από το πεζοδρόμιο δυο κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το θύμα της επίθεσης  συνοδευόταν από μια συνομήλική κοπέλα, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει πει πολλά πράγματα σχετικά με το περιστατικό αφού είναι σοκαρισμένη.

Ωστόσο από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο νεαρός διαπληκτίστηκε στον προθάλαμο νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια ο δράστης της δολοφονίας φώναξε στον 20χρονο: “Πάμε έξω ρε …. να ξηγηθούμε”.

Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός βγήκε στον πεζόδρομο έξω από το μαγαζί και ο δράστης τον τραυμάτισε θανάσιμα. Εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή με μοτοσυκλέτα, αφήνοντας πεσμένο στο έδαφος το 20χρονο θύμα του.

Άλλες πληροφορίες που επίσης εξετάζουν με σοβαρότητα οι Αρχές, θέλουν τον 20χρονο πριν το έγκλημα να διαπληκτίστηκε αρχικά με τον δολοφόνο του επειδή κοιτούσε την κοπέλα του.

Μάλιστα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο η κοπέλα του θύματος να γνώριζε τον δολοφόνο του 20χρονου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Καταληκτικά, το επόμενο βήμα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η μελέτη του πολύτιμου υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που ίσως τους οδηγήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments