Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (3/1/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (3/1/19)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Πέμπτη (3/1/19).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (3/1/19).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Ολύμπιος ηγέτης βρίσκεται στον Τοξότη που κυβερνά, βοηθώντας σας να μάθετε όσα πρέπει. Όσο διευρύνετε την οπτική σας, τόσο πιο αισιόδοξοι θα νιώθετε!

Με τον Δία στο ζώδιο του Κενταύρου Χείρωνα για έναν ακόμη χρόνο, απολαύστε την ωρίμανσή σας. Στον Τοξότη είναι και η Σελήνη σήμερα, δίνοντας έμφαση σε όλες τις αξίες που προαναφέρθηκαν!

Το φεγγάρι βρίσκεται στην τελευταία φάση του… Ετοιμάστε τη λίστα με τους στόχους σας για τη Νέα Χρονιά, για τη Νέα Σελήνη που έπεται. Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί μεθαύριο, στην 15η μοίρα του Αιγόκερω!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (3/1/19)

Η σημερινή Πέμπτη μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα, για την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης με έναν/μία σύντροφο που ζει κοντά ή μακριά. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε για κάποιο επερχόμενο ταξίδι ή για μια συνάντηση. Θα έχετε την τάση να αδιαφορείτε για τις οικογενειακές σας δεσμεύσεις… Θα θέλετε να περάσετε την ημέρα σας περισσότερο έξω από το σπίτι, κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες.

Μια παλιά φιλική σχέση θα σας υπενθυμίσει μια απροσδόκητη ανάμνηση ή συνάντηση. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από τους εσωτερικούς φόβους και τις ανησυχίες σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη φόρμα για να δουλέψετε. Η διάθεσή σας θα είναι ευμετάβλητη και θα είστε συναισθηματικά ασταθείς. Οι δεσμεύσεις με παιδιά ή νέους ανθρώπους θα σας γεμίσουν με διάφορα συναισθήματα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (3/1/19)

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Πέμπτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις. Στρέψτε την προσοχή σας σε σημαντικές οικονομικές υποθέσεις και δεσμεύσεις, γιατί θα προκύψει κάτι «απροσδόκητο» στην εξέλιξή τους. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, η Πέμπτη υπόσχεται ευχάριστες εμπειρίες και νέα από κοντά και μακριά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για επιτυχημένα οικονομικά αποτελέσματα και κέρδη. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα θα απορροφήσουν την προσοχή σας για σύντομο χρονικό διάστημα. Η σημερινή μπορεί να είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε τις σημαντικότερες προτεραιότητές σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα βιώσετε μια αναπάντεχη δοκιμασία στη σχέση σας, (πιθανότατα με έναν άνδρα). Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments