Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (3/1/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (3/1/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (3/1/19).

Ζώδια Κριός

Μπορεί κανείς να αντισταθεί στη γοητεία σας; Ένα ντροπαλό χαμόγελο στον/στην κούκλο/α που κάθεται δίπλα σας στο τρένο ή ένα κλείσιμο του ματιού στον μπάρμαν θα τους κάνει να σας προσέξουν.

Μαγεύετε όποιον γνωρίζετε, οπότε δώστε τους το τηλέφωνό σας ή ζητήστε το δικό τους!

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή για να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Ψάξτε κάτι πρωτότυπο για να αναβαθμίσετε το χώρο σας και που θα σας κάνει να χαμογελάτε κάθε φορά που το κοιτάτε.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (3/1/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως ψάχνετε για λίγη έμπνευση στην ερωτική σας ζωή; Νοικιάστε μερικές κομεντί και καλέστε το τελευταίο σας φλερτ για να τις δείτε σε ένα χαλαρό ραντεβού στο σπίτι. Θα γελάσετε παρέα και θα πάρετε μια ιδέα για το πού πηγαίνουν τα πράγματα μεταξύ σας. Πάρτε τα πράγματα χαλαρά.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα είστε απόλυτα εναρμονισμένοι με την ομορφιά που σας περιτριγυρίζει – και έχετε τη δυνατότητα να δείξετε τη δική σας στους άλλους. Ο/Η τέλειος/α σύντροφος για τις περιπέτειες σας θα ήταν μια ευαίσθητη ψυχή σαν τη δική σας. Μαζί θα μπορείτε να βλέπετε το καθετί με μια φρέσκια προοπτική.

Ζώδια Λέων

Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ομόφωνο – είστε σούπερ σέξι τώρα! Ο έρωτας σίγουρα υπάρχει στην ατμόσφαιρα, περνάτε υπέροχα και αισθάνεστε φανταστικά. Προσκαλέστε τα κοντινά σας άτομα για μια νυχτερινή έξοδο στην πόλη. Η θετική σας ενέργεια είναι μεταδοτική.

Ζώδια Παρθένος

Με τόσους ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σας μπορεί να δυσκολεύεστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Μην ξεχνάτε, όμως, να αφήνετε λίγο χρόνο στο πρόγραμμά σας για τον εαυτό σας! Κρατήστε την ισορροπία ανάμεσα στη γεμάτη κοινωνική σας ζωή και την προσωπική σας ζωή.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα φροντίστε να βγείτε έξω και να χαρείτε τη φύση. Αναπνεύστε καθαρό αέρα, αισθανθείτε τις ακτίνες του ήλιου στο πρόσωπό σας. Θα νιώσετε ανανεωμένοι, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Ζώδια Σκορπιός

Κάποια πράγματα αξίζουν την αναμονή και το ξέρετε. Αν νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει μείνει στάσιμη, μην αγχώνεστε. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί και σύντομα θα συμβεί κάτι συναρπαστικό.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ζητά τη συμβουλή σας για την ερωτική του ζωή. Αξιοποιήστε όσα έχετε μάθει τα τελευταία χρόνια και τις εμπειρίες σας και μοιραστείτε αυτή τη γνώση. Η προσωπική σας εμπειρία είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (3/1/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Η δημιουργική σας φύση έχει ανάγκη από λίγη κουλτούρα σήμερα! Απόψε το βράδυ, βγείτε έξω και παρακολουθήστε τις καλλιτεχνικές ή μουσικές εκδηλώσεις της πόλης σας. Μπορεί να θέλετε να βγείτε μόνοι σας και να βρείτε εκεί κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο με το οποίο θα μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα.

Ζώδια Υδροχόος

Ντυθείτε σαν να μην σας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι για την εμφάνιση σας και πηγαίνετε σε μια πρωτοποριακή εκδήλωση. Ακόμη και αν δεν είναι κάτι που συνηθίζετε να κάνετε, θα το χαρείτε – και μπορεί και να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο ενδιαφέρον άτομο.

Ζώδια Ιχθύες

Πρέπει να κάνετε μια καινούργια αρχή. Αφήστε στην άκρη τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις, την κακή κριτική και τα αρνητικά συναισθήματα. Κάντε χώρο για την ευτυχία, τη θετική ενέργεια και την αγάπη ούτως ώστε να είστε έτοιμοι όταν ο έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments