Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/1/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/1/19).

ζώδια κριός

Κάποιες αποφάσεις που θα πάρεις για να προοδεύσει η σχέση σου, θα είναι συναισθηματικά επηρεασμένες, και γι’ αυτό ο εραστής σου, θα σε θεωρήσει, ασταθή. Το να λειτουργείς με ειλικρίνεια τη μια στιγμή, και ν’ αποσύρεσαι την επόμενη, θα σε κάνει να φαίνεσαι αναποφάσιστη. Και η αποφασιστικότητά σου, θα πηγάζει από την παρορμητικότητά σου. Άφησε τα συναισθήματά σου να ωριμάσουν, πριν κάνεις περισσότερες κινήσεις.

ζώδια ταύρος

Προσπάθησε να μην απογοητευθείς με κάτι που βρίσκεται πέρα από τον έλεγχό σου, επειδή θέλεις να επηρεάσεις τη σχέση σου με τον εραστή σου. Ίσως να βλέπεις καθαρά τί επιθυμείς ν’ αλλάξεις και για ποιους λόγους, γιατί είναι σοφό να δεχτείς μια κατάσταση όπως είναι προς το παρόν, ούτως ή άλλως. Αν ο εραστής σου δεν μοιράζεται την αποφασιστικότητά σου να υποκινήσεις μια αλλαγή, τότε ας του εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης σου, γιατί μπορεί να κερδίσεις πολλά.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/1/19)

ζώδια δίδυμοι

Η πρόοδος που σημειώνεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, θα σε κάνει να νιώθεις εφησυχασμό, με τα ερωτικά σου. Ωστόσο, ένα διάλειμμα από μια ερωτική υπόθεση, θα μπορούσε να είναι ωφέλιμο. Γιατί θα μπορέσεις να εκτιμήσεις, τον τρόπο που θα τη χειριστείς και την ευαισθησία που θα πρέπει να δείξεις. Πάρε το χρόνο σου, για να αποφασίσεις τον καταλληλότερο τρόπο αντιμετώπισης της.

ζώδια καρκίνος

Θα κερδίσεις πολλά, αν επιτρέψεις σ’ ένα ερωτικό σενάριο να συνεχίσει να ξεδιπλώνεται αργά, καθώς αυτό σου δίνει χρόνο να το παρακολουθήσεις σωστά. Σωστά πιστεύεις, ότι με ή χωρίς την παρέμβασή σου, θα μετακινηθείς σε ένα νέο επίπεδο! Και είναι εκείνο το σημείο που η αίσθηση του επείγοντος θα μπορούσε να ενισχυθεί. Προς το παρόν, μην υποκύπτεις στην ανάγκη να προωθήσεις… ό, τι δεν χρειάζεται να πιέσεις.

ζώδια λέων

Μπορεί να αισθανθείς μια απογοητευτική ανισορροπία στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι πιστεύεις πως μεγαλοποιείς τις καταστάσεις – και πως αυτό που επιθυμείς, είναι υπερβολικό. Η απογοήτευσή σου θα μπορούσε να μεγαλώσει, αν πρέπει να παραδεχτείς, πως υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ωστόσο, αυτό πιθανόν, να αποκατασταθεί πιο εύκολα από ό, τι νομίζεις, με μια πολύ ειλικρινή συζήτηση με τον εραστή σου. Μπορεί τελικά να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα… κι εσύ να μην το ‘χεις πάρει είδηση.

ζώδια παρθένος

Ίσως πιστεύεις πως μια εξέλιξη στην οποία εναπόθεσες τις ελπίδες σου, είναι απογοητευτικά, εκτός ελέγχου. Αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσεις πολλά μέσα στη σχέση σου, που αξίζουν της εκτίμησής σου. Και με την πάροδο του χρόνου, θα μπορούσαν να γεφυρώσουν το κενό, σ’ αυτό που πιστεύεις ότι λείπει. Μπορείς να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου, αλλά μόνο καθώς μαθαίνεις περισσότερα για τη χρησιμότητα των συνθηκών στη σχέση σου, που θα βοηθήσουν στην επιτυχία σου.

ζώδια ζυγός

Το φλερτ μπορεί να είναι διασκεδαστικό ή ίσως ακόμη και συναρπαστικό, αλλά αν αισθανθείς ότι προσφέρει μόνο βραχυπρόθεσμο ρομαντικό δυναμικό, τότε έχεις δίκιο να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Ωστόσο, μια σύντομη ερωτική επαφή, μπορεί να είναι αρκετή για να σε ενθαρρύνει να εστιάσεις ή να κάνεις τις επαναξιολογήσεις σου. Αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι συναισθηματικά – ή στενά – στο μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον, σίγουρα χρειάζεται σωστή σκέψη.

ζώδια σκορπιός

Υπάρχει ένας σωστός και ένας λανθασμένος τρόπος για να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες σου, στον εραστή σου. Και αυτό περιλαμβάνει, να επικεντρωθείς περισσότερο σ’ αυτό που αισθάνεσαι, κι όχι σ’ αυτό που θέλεις. Αν χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι πάλι απ’ την αρχή, θα μπορούσες να ακουστείς πιο επιθετική από ό, τι σκόπευες. Μιλώντας για τη θέση σου με ευαισθησία και δείχνοντας πως αγκαλιάζεις το ομαδικό πνεύμα της σχέσης σου- χωρίς να επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου-, μπορεί να βοηθήσει θετικά.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/1/19)

ζώδια τοξότης

Μια συζήτηση με τον εραστή σου, θα βασιστεί πιθανώς σε σένα, που είσαι σαφής για ό,τι σκοπεύεις να πεις. Διαφορετικά, θα διακινδυνεύσεις να κάνεις μια απλή συζήτηση, που θα είναι απρόσφορα πολύπλοκη. Πιθανόν επίσης, εσύ που πρέπει να καθοδηγήσεις τη συζήτηση, να πρέπει να διασαφηνίσεις τις απόψεις σου, για να είναι η συζήτηση παραγωγική.

ζώδια αιγόκερως

Κάτι που ανυπομονείς να προβλέψεις, μπορεί να σε «κουρδίσει» αλλά φρόντισε να ρωτήσεις αν κάνεις ό, τι είναι σωστό και για τους δυο σας – ή αν το όλο θέμα αφορά μόνο εσένα. Ένα ζήτημα ακεραιότητας μπορεί να αποτελεί μέρος του τί συμβαίνει, και μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή αίσθηση δικαιωμάτων…. ή να οφείλεται σ’ αυτό. Αν υπάρχει ανισορροπία στη σχέση σου, ανάμεσα στο «δούναι και λαβείν» από τη δική σου πλευρά, τότε προσπάθησε να το καταπνίξεις, πριν κλιμακωθεί.

ζώδια υδροχόος

Αν διασαφηνιστεί, πως εσύ και το ταίρι σου, δε βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, τότε αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο κατάλογος των επιθυμιών και των αναγκών σου, παραείναι υπέρ σου. Κοίταξε προσεκτικά και ειλικρινά για να δεις αν ο εραστής σου λειτουργεί έτσι, όχι επειδή του αρέσει, αλλά αναγκαστικά. Προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις τώρα, και εστίασε την προσοχή σου σ’ αυτό, πριν ζητήσει το ταίρι σου να το συζητήσετε.

ζώδια ιχθύες

Ένας ρομαντικός στόχος ή μια ερωτική φιλοδοξία μπορεί να είναι ξεκάθαρη στο μυαλό σου, αλλά άνετα θα μπορούσε να ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας σου. Είναι μια περίοδος, που αξιολογείς, αν η καρδιά σου είναι εκεί που πρέπει να είναι, αν ένα όραμα πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Η συναισθηματική σου αβεβαιότητα θα μπορούσε να θολώσει τη σκέψη σου, προς το παρόν, οπότε μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δεις αν είσαι προσκολλημένη σε μια φαντασία ως συνήθως… ή αν παραμένει τόσο σημαντική, όσο ήταν κάποτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments