Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο: Τα πρώτα στοιχεία και η κουβέντα με τον Μαρτίνς

Φράνκο Σολδάνο: Τα πρώτα στοιχεία και η κουβέντα με τον Μαρτίνς
Ο Φράνκο Σολδάνο έκανε την πρώτη του προπόνηση, αλλά θα πρέπει να είναι υπομονετικός για την είσοδό του στην ενδεκάδα.

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι στην Ελλάδα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και δηλώνει… έτοιμος για να μπει ακόμα και στην ενδεκάδα. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει να αγωνιστεί από τις 8 Δεκεμβρίου, ωστόσο οι μετρήσεις του ήταν εξαιρετικές.

Ο Σολδάνο είχε μια πρώτη συνομιλία με τον Μαρτίνς, έλαβε μέρος στο μισό πρόγραμμα της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα. Πότε θα τον δούμε στην αρχική ενδεκάδα; Είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αποδείξει ότι πρώτα θέλει να είναι σίγουρος. Σίγουρος πως κάθε νέο μεταγραφικό απόκτημα έχει… καταλάβει καλά τι ακριβώς ζητάει. Και τους ενσωματώνει σταδιακά στην ομάδα. Όπως έκανε με Γκιγιέρμε, Ναουέλ και γενικά με όσους νέους έχουν έρθει στην ομάδα.

Δεν πρέπει, λοιπόν, να προκαλέσει καμία έκπληξη εάν τόσο ο Σολδάνο, όσο και ο Μασούρας δεν είναι στις επιλογές στους πρώτες 2-3 αγώνες. Κάτι, βεβαίως, που δεν είναι θέσφατο και προφανώς μπορεί να αλλάξει, εάν Μασούρας και Σολδάνο επιβεβαιώσουν ότι ήρθαν για να παίξουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments