Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (4/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (4/1/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (4/1/19).

ζώδια σήμερα Κριός

Δεν σας κρατάει τίποτα, αγαπητοί Κριοί! Η σημερινή ευθυγράμμιση του επικοινωνιακού Ερμή με τον απρόβλεπτο Ουρανό, κεντρίζει το πάθος σας. Αυτή η όψη θα αναδείξει την πικάντικη πλευρά σας και θα ανορθώσει τον παράγοντα φλερτ στα ύψη!

Τα διακριτικά πειράγματα μπορούν να σπάσουν τον πάγο με μια πρόσφατη γνωριμία ή να εξαλείψουν την ένταση με το ταίρι σας. Αξιοποιήστε την συγκυρία για μια αυθόρμητη απόδραση, όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην σας εκπλήξουν οι «εκπλήξεις» σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Η διάθεσή σας θα είναι ανορθωμένη, καθώς ο αγγελιαφόρος Ερμής συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό.

Κάθε προσέγγιση θα λάβει το πρόσημο της επιτυχίας, γι’ αυτό φροντίστε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με μια νικητήρια ομάδα…

Φρεσκάρετε την ενέργειά σας, αναζητήστε φίλους για να ανταλλάξετε απόψεις, αυξήστε τους συμμάχους σας ακόμα και μέσα από νέους κοινωνικούς κύκλους. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να οδηγήσουν οι καινούργιες γνωριμίες!

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (4/1/19)

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Οι ευχάριστες συζητήσεις θα κεντρίσουν την έμπνευσή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η σημερινή ευθυγράμμιση του επικοινωνιακού Ερμή με τον ιδιόρρυθμο Ουρανό, θα ανορθώσει το κοινωνικό σας ταλέντο. Μην απολογηθείτε σε κανέναν για τον τρόπο που θα κάνετε τις προσεγγίσεις σας, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι. Αρκεί μόνο να παραμείνετε δεκτικοί και να μην αποκλείσετε καμία πιθανότητα.Ακόμα κι αν δεν φτάσετε στην τελειότητα, να είστε βέβαιοι για την εξαιρετική ποιότητα των αποτελεσμάτων σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η οξύτητα του μυαλού σας μπορεί να κάνει θαύματα σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο αναλυτικός Ερμής συμπράττει με τον ανατρεπτικό Ουρανό, αυξάνοντας την ικανότητά σας να λύνετε προβλήματα. Λίγη επιπλέον έρευνα μπορεί να φέρει κοντά σας το ιδανικό άτομο για την υλοποίηση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου σας. Οι λέξεις θα ρέουν απρόσκοπτα, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία όσοι ασχολείστε με την γραφή. Καταγράψτε τις σκέψεις σας και φροντίστε να τις γνωστοποιήσετε σε μεγαλύτερο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

ζώδια σήμερα Λέων

Οι πάντες είναι πιθανά θύματα της γοητείας σας σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Ο ερωτύλος Ερμής προσεγγίζει τον τολμηρό Ουρανό, εξερεθίζοντας τον ρομαντικό 5ο Οίκο σας. Μια αυθόρμητη αλλά ειλικρινής παραδοχή των συναισθημάτων σας, μπορεί να σας ανεβάσει στο πλοίο της αγάπης. Κανείς δεν κέρδισε χωρίς να ποντάρει, γι’ αυτό πάρτε το ρομαντικό ρίσκο που σκέφτεστε και εκφραστείτε. Αν το ζητούμενό σας είναι να απελευθερωθείτε από μια σχέση ή κατάσταση, η αποχώρησή σας γίνεται σήμερα πιο εύκολη. Μην περιμένετε μήπως αλλάξουν οι συνθήκες, χάνετε πολύτιμο χρόνο!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αδημονούσατε να επιστρέψετε στο σπίτι και να μπείτε σε διάθεση χαλάρωσης για το σαββατοκύριακο, αγαπητοί Παρθένοι; Κι όμως, σήμερα ακόμα και οι προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής θα σας φανούν δελεαστικές. Αν και ο Ερμής βρίσκεται στη ζώνη σας της ξεκούρασης, η σύμπραξή του με τον δυναμικό Ουρανό βγάζει την άτακτη πλευρά σας. Γι’ αυτό βγείτε να συναντήσετε φίλους, προσεγγίστε αγνώστους, όλα εξαρτώνται από τη δικτύωσή σας. Θα έχετε την ικανότητα να γοητεύσετε άτομα με ισχύ, γι’ αυτό στοχεύστε ψηλά και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι επίσης αυξημένη, γι’ αυτό τολμήστε να ενδώσετε σε «πονηρά» καλέσματα!

ζώδια σήμερα Ζυγός

«Οπουδήποτε εκτός από εδώ» θα λαχταράτε να βρεθείτε σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Αν το ταίρι σας ανταποκριθεί, μην καθυστερήσετε λεπτό… Αν έχει πίεση χρόνου, αξιοποιήστε τη μέρα για να έρθετε πιο κοντά «στα ιδιαίτερά» σας! Ο ορμητικός Ουρανός συμπράττει με τον χαρωπό Ερμή, ζητώντας να συνδυάσετε την ενδυνάμωση της σχέσης σας με την περιπέτεια. Το νόημα της αγάπης είναι να συμφωνήσετε, έστω στο ότι διαφωνείτε σε κάποια πράγματα… Ο μόνος όρος είναι ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν θα συνεχίσει να επιβάλει τις απόψεις της. Η μέρα είναι ιδανική για να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Σήμερα τζογάρετε με το πρόγραμμά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο ανατρεπτικός Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό, επηρεάζοντας κυρίως όσα αφορούν την καριέρα σας και το χρήμα! Θα δείτε να παίρνει θετικό πρόσημο όποιο ρίσκο κι αν πάρετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάτε… Σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να σημαδέψετε ακόμα και πιο μακριά απ’ όσο νομίζατε ότι φτάνετε. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να καταγράψετε τις φαεινές ιδέες σας για να τις προωθήσετε από τη Δευτέρα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες, αγαπητοί Τοξότες. Μπορεί να φταίνε οι εορτασμοί για τη Νέα Χρονιά ή η έντονη προσπάθεια να ξαναμπείτε σε εργασιακό ρυθμό. Αλλά αν περιμένατε το σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε, πλανάστε πλάνη οικτρά! Ο κοινωνικός Ερμής συμπράττει με τον αυθόρμητο Ουρανό, ανατρέποντας τα χαλαρά προγράμματα. Θα θέλετε να βγείτε, να δείτε πολύ κόσμο – και αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να σας εμποδίσει. Φυσικά θα σας ωφελήσει να ακολουθήστε τη διπλωματική οδό, αν καταφέρετε να συγκρατηθείτε και να μην τα τινάξετε όλα στον αέρα!

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (4/1/19)

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην φοβάστε να μοιράσετε αγάπη, αγαπητοί Αιγόκεροι. Σήμερα θα νιώθετε σαν συναισθηματικό σφουγγάρι, με τον αγγελιαφόρο Ερμή να συναντά τον προβοκάτορα Ουρανό στις ευαίσθητες πτυχές σας. Προσφέρετε στον κόσμο με χαμόγελο, η καρδιά σας θα ανθίσει από τη θετική ανταπόκριση που θα έχετε. Χωρίς να εμπλακείτε σε δράματα άλλων, αναζητήστε πιθανές λύσεις που μπορείτε να προτείνετε. Πάντως μην αμελήσετε να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, με λίγη απομόνωση. Έτσι θα ισορροπήσετε και θα επαναφορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Είστε στο επικοινωνιακό σας στοιχείο σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο κοινωνικός Ερμής συναντά τον συγκυβερνήτη σας τον καινοτόμο Ουρανό, στον τομέα σας της φιλίας. Ακόμα κι αν είστε ψυχραμένοι με κάποιους ανθρώπους, πάντα μπορείτε να βρείτε διόδους επίλυσης των διαφορών σας. Επικοινωνήστε με φίλους, ακόμη κι ενώ πληρώνετε τους λογαριασμούς σας. Μοιραστείτε κάποιες υποχρεώσεις με άλλους, για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Όλες οι πλευρές κερδίζουν, όταν η πρόθεση είναι η σύμπνοια και η αρμονία!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Το άγχος δεν θα σας βοηθήσει να τελειώσετε κάτι πιο γρήγορα, αγαπητοί Ιχθύες. Όμως η σημερινή συμμαχία του συνετού Ερμή με τον οραματιστή Ουρανό, μπορεί να λειτουργήσει ως ομάδα στήριξής σας! Στοχεύστε στο να κλείσετε τις πρώτες εργασιακές ημέρες της Νέας Χρονιάς με θετικό πρόσημο. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Μην διστάσετε να απορρίψετε κάποιες προτάσεις, προκειμένου να διαφυλάξετε την ηρεμία σας. Με μικρά και σταθερά βήματα, θα φτάσετε στον προορισμό σας πιο σίγουρα!

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments