Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ματιές σε Κλαούντιο Ράμος για το τέρμα

Ολυμπιακός: Ματιές σε Κλαούντιο Ράμος για το τέρμα
Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ανδρέα Γιαννιώτη και ένας από τους τερματοφύλακες που κοιτάζει είναι ο Κλαούντιο Ράμος.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό κι αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα άμεσα. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν στην αγορά τον αντικαταστάτη του Έλληνα γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τους Ζοσέ Σα και Λευτέρη Χουτετσιώτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Record, ο τερματοφύλακας που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός είναι ο Κλαούντιο Ράμος. Ο 27χρονος γκολκίπερ που ανήκει στην Τοντέλα αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα ο Ράμος δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, ενώ η Τοντέλα συζητάει για την παραχώρηση του.

Όμως στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και εναλλακτικές επιλογές, μία εκ των οποίων είναι ο Χουάν Κάρλος Μαραφόνα της Μπράγκα. Μάλιστα τονίζεται στο δημοσίευμα, πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει διερευνητικές επαφές για την απόκτηση τερματοφύλακα και η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει άμεσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments