Ελλάδα

ΟΑΣΘ: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια

ΟΑΣΘ: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια
ΟΑΣΘ: Σε ποια δρομολόγια έγιναν οι τροποποιήσεις.

ΟΑΣΘ: Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρά την χιονόπτωση από το πρωί της Τετάρτης.

Μικρά προβλήματα καταγράφηκαν στην κυκλοφορία εξαιτίας του χιονιού που έπεφτε, αλλά και του παγετού.

Ορισμένες τροποποιήσεις έγιναν στα δρομολόγια αστικών λεωφορείων που εξυπηρετούν περιοχές περιφερειακά της πόλης.

Συγκεκριμένα στη γραμμή 69 (Α.Σ. ΙΚΕΑ – Επανομή), το λεωφορείο δεν εκτελεί δρομολόγιο προς Αγιονέρι, στη γραμμή 85 (Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκη) δεν πραγματοποιούνται στάσεις στη Νικόπολη, τα Στεφάνια και το Λευκοχώρι, στη γραμμή 86 (Θεσσαλονίκη – Λαγκαδίκια), το λεωφορείο δεν εισέρχεται στο Αρδαμέρι και το Βασιλούδι, στη γραμμή 87 (Θεσσαλονίκη – Βασιλικά), δεν πραγματοποιείται το δρομολόγιο προς Περιστερά, Λιβάδι, Μονοπήγαδο και Αγ. Αντώνιο και στη γραμμή 89Β (Κουφάλια- ‘Αγιος Αθανάσιος- ΚΤΕΛ), το αστικό λεωφορείο δεν περνάει από το Τουράκι και τον Πάλιουρα.

Σε δυο δήμους έδωσε συγχαρητήρια ο ΟΑΣΘ

Σε δυο δήμους έδωσε συγχαρητήρια ο ΟΑΣΘ που κράτησαν ανοιχτούς τους δρόμους, όπως αναφέρει το oraiokastro24.gr.

Μετά το πέρας και της δεύτερης απανωτής κακοκαιρίας που έπληξε ξανά την Βόρεια Ελλάδα ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ κ.Σάββας Παναγιωτίδης και ο συνδικαλιστής οδηγών κ.Σταμάτης Γώτης έδωσαν συγχαρητήρια στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση και σε όλο τον μηχανισμό.

Ο μηχανισμός λειτούργησε ώστε να μην κλείσουν καθόλου οι κεντρικοί δρόμοι και να μπορούν να κυκλοφορούν τα αστικά λεωφορεία προς εξυπηρέτηση του κοινού.

Μαζί με τον δήμο Ωραιοκάστρου και δήμος Κορδελιού-Ευόσμου κέρδισε το συγκεκριμένο στοίχημα των ανοιχτών κεντρικών δρόμων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments