Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Ζήτησε να αποσύρει τους υπουργούς του και η ΚΟ τον άδειασε

Πάνος Καμμένος: Ζήτησε να αποσύρει τους υπουργούς του και η ΚΟ τον άδειασε
Ο Πάνος Καμμένος έκανε μία πρόταση στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, με την οποία συμφώνησαν μόνο δύο βουλευτές.

Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε εξουσιοδότηση από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ για να μεταφέρει στον Αλέξη Τσίπρα την απόφαση για αποχώρηση των υπουργών από την Κυβέρνηση, αλλά δεν έγινε δεκτό. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε «ζητώ εξουσιοδότηση να πάω στον Τσίπρα να του ζητήσω να αποσύρει τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και να μην τους ξανατοποθετήσει στις θέσεις τους». Με την πρόταση του Πάνου Καμμένου συμφώνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο οι δύο βουλευτές: η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ο Κώστας Κατσίκης.

Τα πάντα στον αέρα

Εξερχόμενος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ, δήλωσε στους δημοσιογράφους στη Βουλή πως αναβάλλεται η προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ενώ ο ίδιος αναβάλλει και τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star η οποία θα μεταδιδόταν το βράδυ της Παρασκευής. «Αναμένουμε τις εξελίξεις στα Σκόπια» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος εξηγώντας πως οι πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα εξαρτώνται από την ολοκλήρωση ή μη της κοινοβουλευτικής διαδικασίας στην Βουλή της ΠΓΔΜ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας ούτε σε τοποθετήσεις βουλευτών του. Πάντως ο Πάνος Καμμένος συμπλήρωσε πως εάν υπάρξουν εξελίξεις στα Σκόπια τις επόμενες ώρες τότε είναι δυνατόν να συνεδριάσει εκ νέου η Κ.Ο. του κόμματός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments