Πολιτική

Καμμένος για συμφωνία των Πρεσπών: Να γίνει δημοψήφισμα

Καμμένος για συμφωνία των Πρεσπών: Να γίνει δημοψήφισμα
Την διεξαγωγή δημοψηφίσματος ζητά ο Πάνος Καμμένος για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα δώσουν εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση γιατί αυτή ουσιαστικά συνδέεται με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε ο Πάνος Καμμένος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Λέμε όχι όσοι μείνουμε, αν δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, θα είναι σαν να δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Κόκκαλης αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στην Κίνα. Δεν θα περιμένουμε να μάθουμε τα νέα από την Κίνα. Όποιος ανταλλάξει την κυβερνητική του θέση με την ψήφο εμπιστοσύνης, θα διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ”, τόνισε.

“Οι ΑΝΕΛ δεν μετριώνται από τον αριθμό των βουλευτών αλλά από την ψυχή των πολιτών. Καμία λύση με τη χρήση του όρου Μακεδονία ήταν η απόφαση στο πρώτο και το τρίτο συνέδριο. Για αυτό το λόγο σήμερα ανακοίνωσα στον πρωθυπουργό ότι οι ΑΝΕΛ αποχωρούμε από την κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση την οποία πονάμε, που την είδαμε να συγκρούεται με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια. Αλλά αν δώσουμε την εμπιστοσύνη μας είναι σαν να δίνουμε εμπιστοσύνη στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι ΑΝΕΛ είναι σαν τη Λερναία Ύδρα, κάθε φορά που μας διαλύουν, διπλασιαζόμαστε!”, υπογράμμισε.

“Ζητώ άλλη μια φορά από τον πρωθυπουργό να τεθεί η Συμφωνία των Πρεσπών σε δημοψήφισμα.

Τον καλώ δίπλα από τις κάλπες των ευρωεκλογών να στηθεί άλλη μια και εμείς θα δεχτούμε το αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι το 80% των πολιτών διαφωνεί. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι συνθηκολόγηση. Θα κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε και να μπλοκάρουμε αυτή τη συμφωνία”, σημείωσε ακόμα ο κ. Καμμένος.

“Τώρα ήρθε η ώρα θα παραδώσουμε την καρέκλα. Να σπάσουμε την καρέκλα” κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments