Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Σολδάνο

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Σολδάνο
Ο Σολδάνο θα χρησιμοποιηθεί σε ματς του Ολυμπιακού όταν ο Μαρτίνς κρίνει ότι ο Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα όντας σε πολύ καλή κατάσταση.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Φράνκο Σολδάνο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος προσαρμογής ώστε να είναι 100% έτοιμος.

Όπως αναφέρει το gavros. gr ότι δεν θα έπρεπε να τον περιμένουμε ούτε στην αποστολή στα ματς με Ξάνθη (κύπελλο) και Λεβαδειακό (πρωτάθλημα) αφού ο Πορτογάλος δεν θεωρούσε ότι υπήρχε λόγος να βιαστεί με τον παίκτη και να του κάνει κακό.

Κι αυτή η λογική του δεν αλλάζει. Θα τον χρησιμοποιήσει όταν εκείνος κρίνει παρότι ο Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα όντας σε πολύ καλή κατάσταση.

Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα μάθει την τελευταία στιγμή αν θα είναι στην αποστολή για το ματς του προσεχούς Σαββάτου (19/1 – 17.15) με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Επαναλαμβάνουμε, αυτή τη στιγμή ο Μαρτίνς είναι σε διαδικασία να τσεκάρει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή ή όχι τον Σολδάνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments