Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/1/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/1/19)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/1/19).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/1/19).

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Σήμερα θα σχηματίσει το Πρώτο της Τέταρτο για τη φετινή χρονιά, στο ζώδιο του Κριού!

Είναι καιρός να αυξήσετε την ταχύτητά σας, καθώς πολλά μπορεί να αρχίσουν να αλλάζουν. Η Σελήνη θα συναντήσει τον Ουρανό στον Κριό, θέση που δεν αποκλείει τις εκπλήξεις!

Το φεγγάρι θα περάσει σε κενό πορείας αργότερα, μέχρι να μπει στο ζώδιο του Ταύρου. Η ενέργειά σας θα γίνει πιο σταθερή και προσγειωμένη. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, ανοίγοντας πόρτες σε ποικιλία επιλογών!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/1/19)

Σήμερα Δευτέρα, θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με μια ανεξήγητη ανησυχία. Ίσως αυτή να οφείλεται στην ανάγκη σας να ολοκληρώσετε ορισμένες σημαντικές δεσμεύσεις. Η σημερινή μέρα φέρνει κάποια κέρδη από τυχερά παιχνίδια αλλά καλό θα ήταν να μην ξοδέψετε χρήματα που είναι σημαντικά για τον προϋπολογισμό σας.

Σήμερα φάτε κυρίως βραστά φαγητά και φορέστε ρούχα με φωτεινά χρώματα. Θα πραγματοποιήσετε επιτυχώς σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι σας ή με τα υπάρχοντά σας. Σταδιακά, θα αναπτύξετε ελπίδες για κάτι καινούργιο στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα έχουν τελειώσει στη ζωή σας. Αφήστε ένα αεράκι αισιοδοξίας να πάρει μακριά τις έννοιες και τα προβλήματα και να σας οδηγήσει σε πιο φωτεινές μέρες. Ακούστε τη συμβουλή ενός μεγαλύτερου ανθρώπου. Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποιο οικονομικό όφελος.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/1/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα περιμένετε μάταια νέα που αφορούν χρήματα και είναι σημαντικά για εσάς. Αν συναντήσετε μια έγκυο γυναίκα – θα είναι ένα καλό σημάδι! Εάν έχετε επαφές με έναν τραπεζικό, φορολογικό ή νομικό οργανισμό, μπορεί να αισθανθείτε προσβεβλημένοι από τη στάση των υπαλλήλων τους στο πρόβλημά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και Υδροχόου, σήμερα μπορεί να βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει συνομιλίες με ανθρώπους που θα σας επισκεφτούν στο σπίτι σας ή με τους οποίους πρόκειται να συναντηθείτε. Σήμερα θα έχετε την τάση να ονειρεύεστε, να «πετάτε στα σύννεφα» και ίσως μια τέτοια απόδραση από την καθημερινότητα θα σας σώσει από δυσάρεστα συναισθήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε χρόνο για να προβληματιστείτε σχετικά με τα επερχόμενα σχέδιά σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχουν σχέση με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα στην οικογένειά σας.

Η Δευτέρα θα είναι μια σημαντική μέρα για διαλογισμό και σωματική δραστηριότητα. Μην ξεχάσετε να κάνετε μια σημαντική πληρωμή. Το βράδυ χαλαρώστε με ένα ποτήρι κρασί και ευχάριστες δραστηριότητες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments