Αυτοδιοίκηση

Δήμος Αθηναίων: Ανοίγουν πάλι οι θερμαινόμενοι χώροι

Δήμος Αθηναίων: Ανοίγουν πάλι οι θερμαινόμενοι χώροι
Ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι για την υποδοχή και προστασία των αστέγων από το ψύχος, θα διατεθούν δύο θερμαινόμενοι χώροι, οι οποίοι θα τελούν υπό τον συντονισμό της διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δύο θερμαινόμενους χώρους διαθέτει από σήμερα ο δήμος Αθηναίων για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι για την υποδοχή και προστασία των αστέγων από το ψύχος, θα διατεθούν δύο θερμαινόμενοι χώροι, οι οποίοι θα τελούν υπό τον συντονισμό της διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και είναι:

  • Ειδικότερα, θα ανοίξουν η Λέσχη Φιλίας Πανόρμου (Στάση Μετρό «Αμπελόκηποι») και η Λέσχη Φιλίας (Αίμωνος 9 & Άστρους, Κολωνός)

Παράλληλα, συνεργεία, καθώς και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι μοιράζοντας ρόφημα, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

Επιπλέον, κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας βρίσκονται σε επιφυλακή εποπτεύοντας τους θερμαινόμενους χώρους αλλά και με περιπολίες θα διανέμουν φαγητό και κουβέρτες σε άστεγους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, στο 1595.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments