Πολιτική

Εκλογές 2019 – Δημοσκοπήσεις: Κάλπες τώρα ζητά το 65%

Εκλογές 2019 – Δημοσκοπήσεις: Κάλπες τώρα ζητά το 65%
Εκλογές 2019 - Δημοσκοπήσεις: Ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών τάσσεται το 69,6% των Ελλήνων.

Εκλογές 2019Δημοσκοπήσεις: Να οδηγηθούμε στις κάλπες εδώ και τώρα απαντούν δύο στους τρεις πολίτες (65,5% ) σε δημοσκόπηση της Marc.

Την ίδια ώρα, η δημοσκόπηση που έγινε για το protothema.gr αναφέρει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών (69,6%), χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα αρνητική.

Εκτός αυτού, το 68,3% εκτιμά ότι το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου ήταν προσχεδιασμένο.

Μάλιστα, το 65,3% των ερωτηθέντων απαντούν ότι ο Πάνος Καμμένος έχασε από τους τελευταίους χειρισμούς και τις πολιτικές εξελίξεις, έναντι ποσοστού 21,4% που θεωρούν ότι ευνοήθηκε.

Σε ότι αφορά τις “Πρέσπες”, το 69,6% αξιολογεί αρνητικά και μάλλον αρνητικά τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ το 26,5% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι θετική ή μάλλον θετική για τα ελληνικά συμφέροντα.

Στο ερώτημα «μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, θέλετε η κυβέρνηση να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή ή να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές» ποσοστό 65,5% επί των συμμετεχόντων απαντούν «να πάμε σε εκλογές», ενώ ποσοστό 29,7% απαντούν ότι προτιμούν η κυβέρνηση να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και ένα ποσοστό 4,8% δεν απαντά.

«Πιστεύετε πως η αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση ήταν προσυμφωνημένη κίνηση μεταξύ Τσίπρα-Καμμένου ή όχι» είναι το επόμενο ερώτημα στο γκάλοπ της Marc για το protothema.gr με το 68,3% των πολιτών να απαντούν ότι επρόκειτο για προσυμφωνημένη κίνηση. «Όχι» απαντά στο ίδιο ερώτημα το 20,7% των συμμετεχόντων στην έρευνα ενώ το 11% επιλέγουν να πουν «δεν απαντώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments