Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/1/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/1/19)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (17/1/19).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/1/19).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Τοξότη, ο πλανήτης της εύνοιας σας ανοίγει πόρτες στην μάθηση, την επίγνωση και την κατανόηση. Ο Δίας θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, θέση που ενισχύει τη λήψη πληροφοριών, τις συζητήσεις αλλά και τις πολλές επαφές. Να αναμένετε ποσότητα, ποικιλία και άνοδο της περιέργειας!

Η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Δία από τον Τοξότη και θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Επειδή η φαντασία θα εκτοξευτεί, προσπαθείτε να μείνετε εντός ορίων!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/1/19)

Σήμερα Πέμπτη θα περάσετε ευχάριστα με μια γυναίκα, όπου θα ανταλλάξετε σχόλια σχετικά με τις αναμνήσεις ή τις γνωριμίες σας. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με την προσωπική επιτυχία μιας γυναίκας φίλης σας. Κάποια απροσδόκητα νέα που σχετίζονται με ένα παιδί θα σας δείξουν ότι όταν κάτι είναι μοιραίο, κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει.

Παρά την καλή σας διάθεση και γενικά την εξέλιξη ευνοϊκών γεγονότων, θα υπάρξει κάποιος που θα βρει κάτι για να δημιουργήσει πρόβλημα. Η καλύτερη αντίδραση είναι να αγνοήσετε αυτό το άτομο.

Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για προσωπικές και ερωτικές εμπειρίες, ειδικά για τις νέες γυναίκες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, οι προσδοκίες σας για την Πέμπτη θα είναι σχετικά απλές και σχετίζονται κυρίως με την εργασία σας. Σήμερα, ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες συναισθηματικές ανατροπές.

Την Πέμπτη, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε την σημασία των παρελθόντων γεγονότων στη ζωή σας, που τότε θεωρούσατε ως δυσάρεστα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα περάσετε περισσότερο χρόνο επικοινωνώντας με τους φίλους σας για να συζητήσετε τα σχέδια σας για τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Οι περισσότερες από τις ενέργειές σας σήμερα θα αφορούν τα οικονομικά σας, ανεξάρτητα με τι ακριβώς σχετίζονται.

Το απόγευμα και το βράδυ θα βιώσετε στιγμές θλίψης ή ανεξήγητη κόπωση.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/1/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα δύσκολα θα πραγματοποιήσετε τα βασικά σας σχέδια για την ημέρα. Δεν θα είστε αρκετά συγκεντρωμένοι ή θα μπερδεύετε τις δεσμεύσεις σας, εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων.

Η σημερινή μέρα φέρνει περισσότερα τηλεφωνήματα ή συναντήσεις, αλλά δεν θα είναι όλα ευχάριστα. Ίσως κάποιοι να θέλουν να προσελκύσουν την προσοχή σας με τα προβλήματά τους, με σχόλια για γεγονότα που δεν σας ενδιαφέρουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε μια σημαντική δέσμευση την Πέμπτη με την οικογένειά σας ή με κάποιον συγγενή σας, ο οποία θα απαιτήσει μια επίσκεψη σε κάποιο θεσμό, ένα ταξίδι ή επικοινωνία με άτομα από άλλο μέρος.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τη δουλειά σας, ειδικά αν σχετίζεται με τις μεταφορές, τον τουρισμό, τις επικοινωνίες, την ψυχαγωγία κλπ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments