Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: «Η Γελένα τον παρουσίασε ως… γιατρό στις κόρες της» (pic)

Όγκνιεν Βράνιες: «Η Γελένα τον παρουσίασε ως… γιατρό στις κόρες της» (pic)
Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γελένα.

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για το ερωτικό σκάνδαλο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, και της συζύγου του Τόσιτς, Γελένα.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, το ζευγάρι είχε και συναντήσεις στο σπίτι της Γελένα το διάστημα που μάλιστα ήταν να αφαιρέσει έναν όγκο.

Εκείνη φοβόταν να μη βγει από το σπίτι και τους δει κάποιο μάτι κι έτσι ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ την επισκέφτηκε στην οικία της.

Όμως τον είδαν τα παιδιά της.

Ετσι, είπε πως «είναι ο γιατρός και ήρθε για να με εξετάσει».

Μάλιστα, μία πηγή που μίλησε σε Μέσο της Βοσνίας στάθηκε στο ότι «για τη Γελένα σήμαιναν πολλά η προσοχή κι η στήριξη από τον Βράνιες. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να φανταστούν ποιος ήταν ο Βράνιες, πίστευαν ότι είναι ο γιατρός της μαμάς τους».

Επίσης, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως ο Βράνιες δεν ήταν πολύ χαρούμενος για τις συναντήσεις στο σπίτι της αγαπημένης του, αλλά λόγω της υγείας της δεν μπορούσε να της χαλάσει χατήρι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά από το συντάκτη: «Η ποπ σταρ απάτησε τον άντρα της Ντούσκο Τόσιτς όταν εκείνος ήταν στο εξωτερικό στο διπλό κρεβάτι τους».

Κακές γλώσσες θα πούμε εμείς. Αφού, απλά την… εξέταζε.

Γι’ αυτό μετά ακολούθησαν μηνύματα του στιλ «θέλω να με καβαλήσεις». Βέβαια, ύστερα από όλο αυτό το σκάνδαλο ο Βράνιες έγινε από «γιατρός»…ράπερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments