Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/1/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/1/19).

ζώδια κριός 

Αν πιστεύεις πως ο εραστής σου, σκόπιμα παραβλέπει τις ανάγκες σου, θα αντιδράσεις άσχημα.

Ωστόσο, δώσ’ του το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, γιατί μπορεί να μην είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Μια ειλικρινής συζήτηση μεταξύ σας, θα σου αποκαλύψει τον τρόπο, με τον οποίο έλαβε υπόψη τις ανάγκες σου. Και ενδεχομένως δεν το πρόσεξες!

ζώδια ταύρος

Ανάμεσά σας, υπάρχει άνεση και συνεργασία.

Γι’ αυτό μη προσπαθείς να λάβεις περαιτέρω μέτρα, αν σου πήρε αρκετό χρόνο, για να καταφέρεις να φτάσεις τη σχέση σου, στο σημείο που βρίσκεται.

Προσπάθησε να εστιάσεις στη σταθεροποίηση της θέσης σου, πριν υποκινήσεις αλλαγές. Μερικές φορές, κάνεις πάρα πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/1/19)

ζώδια δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη και δεν ξέρεις πού στέκεσαι, τότε κοίτα πέρα από τα προφανή, για ενδείξεις. Μην παίρνεις κατά γράμμα, ό, τι είπε ή πρότεινε, το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Κοίταξε πιο προσεκτικά, για τις λεπτές αλλά ισχυρές ενδείξεις που φανερώνουν, πως ελπίζει σε σχέση μαζί σου. Με ανοιχτό μυαλό, αυτό θα είναι μια δοκιμή, που μπορείς να την περάσεις, με ευκολία.

ζώδια καρκίνος

Αν σε προβληματίζει που ένας φίλος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου είναι απόμακρο, τότε μήπως έχει να κάνει με τον εραστή σου? Θ’ αρχίσεις ν’ αναρωτιέσαι, γιατί κάποιος που ήταν κάποτε φιλικός, έχει κρυώσει. Μπορεί να έχει επιφυλάξεις ή ανησυχίες σχετικά με τη συντροφιά σου ή τη σχέση σου. Όμως εκτός από την προθυμία σου να τον ακούσεις, δεν υπάρχει τίποτε περισσότερο που μπορείς να κάνεις.

ζώδια λέων

Κάτι – ή πιθανόν κάποιος – που συνδέεται με το ερωτικό σου παρελθόν θ’ ανοίξει εκ νέου κάποιες καταπιεσμένες αναμνήσεις, που προτιμάς να μην επανεξετάσεις. Άκου τη διαίσθησή σου, αν σου πει, να προχωρήσεις. Μια πληγή δεν χρειάζεται να ξανανοίξει ή ένα αναπάντεχο σενάριο να αναπαράγεται στο μυαλό σου, αν είσαι έτοιμη να κοιτάξεις μπροστά και να προχωρήσεις.

ζώδια παρθένος

Αν υπάρχει ένταση στα ερωτικά σου, τότε είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, με μια προσπάθεια ή μια αντιπαράθεση, που θα ήταν απαραίτητη. Μία ευαίσθητη και ειλικρινής χειρονομία από μεριάς σου, μπορεί να οδηγήσει σε αμοιβαία ανταπόκριση. Και να εξασφαλίσει, ότι ένα συγκεκριμένο ανησυχητικό ζήτημα, είναι βραχύβιο.

ζώδια ζυγός

Ένα κύμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας θα φέρει την άνεση και τη διαβεβαίωση, εκεί όπου επικρατούσε αβεβαιότητα ή ένταση στη σχέση σου, πρόσφατα. Η κίνησή σου, να συζητήσεις με τον εραστή σου αυτό που αγνοήθηκε – βολικά – θα μπορούσε επίσης, λύσει το θέμα γρήγορα. Μην ρωτήσεις πόσο εύκολα επιτυγχάνεται αυτό, απλά προχώρησε, όσο περισσότερο μπορείς.

ζώδια σκορπιός

Η έλλειψη συνεργασίας ή κατανόησης μπορεί να είναι η αιτία της έντασης ή της αβεβαιότητας στη σχέση σου. Ειδικά αν εσύ θέλεις να γίνουν αλλαγές σε κάποια θέματα, αλλά δεν το υποστηρίζει ο εραστής σου. Η απροθυμία του να συνεργαστεί, μπορεί να προέρχεται από την αβεβαιότητά του, για το πώς θα ωφεληθείτε απ’ αυτές. Εξήγησέ του, τί ήταν αυτό που σε ενέπνευσε και σε παρακίνησε. Μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστείτε εντατικά γι’ αυτό.

ζώδια τοξότης

Ίσως νιώσεις πως πρέπει ν΄ αποφασίσεις, αν θα μοιραστείς κάτι με τον εραστή σου. Μπορεί να πιστεύεις, ότι ο σύντροφός σου, φαίνεται υπερβολικά άνετος, όταν αναλαμβάνεις εσύ πρωτοβουλίες. Και ίσως χρειαστεί να του ξεκαθαρίσεις, πώς θέλεις να χωριστούν κάποια πράγματα στη σχέση σας ή πού χρειάζεται συνεργασία. Η αποκατάσταση της ισορροπίας μπορεί να μην συμβεί αμέσως, αλλά θα συμβεί.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/1/19)

ζώδια αιγόκερως

Αν ο εραστής σου σε κατηγορήσει πως παίρνεις αποφάσεις, χωρίς να εξετάζεις τις ανάγκες του, αυτό σίγουρα θα σ’ εκνευρίσει. Γιατί ξέρεις πως σε ό,τι κάνεις, πάντα τον υπολογίζεις. Συγκέντρωσε όση ευαισθησία μπορείς, αν πρόκειται να του το επισημάνεις. Η επιθετικότητα, θα πυροδοτήσει μόνο…. αμφίδρομη επιθετικότητα.

ζώδια υδροχόος

Δεν είναι αδύνατο για μια βαθιά κρυμμένη φαντασίωση να πραγματοποιηθεί, σε ό,τι αφορά, ερωτικές υποθέσεις. Ο εραστής σου, μπορεί να είναι εξίσου σοκαρισμένος καθώς θα ενθουσιαστεί, από όσα του αποκαλύψεις. Ακόμα κι αν δεν προχωρήσει πέρα, από το να μιλήσεις απλά γι’ αυτό, θα μπορούσε να ενισχύσει υπέροχα το πάθος και από τις δύο πλευρές. Αν έχεις άλλες κρυφές φαντασιώσεις, τότε είναι καλό να τις αποκαλύψεις!

ζώδια ιχθύες

Ο εραστής σου θα χρειαστεί διαβεβαιώσεις! Γι’ αυτό, προσπάθησε να τον καταλάβεις και να συνδεθείς με τους λόγους, που το κάνει αυτό. Μπορεί να αισθάνεται πως πρέπει να σε μοιραστεί, κατά κάποιο τρόπο. Αν το αντικείμενο του πόθου σου, έχει ανάγκη να νιώθει ξεχωριστό, τότε μια ειλικρινής χειρονομία από πλευράς σου, θα μπορούσε να κάνει πολλά για να μετριάσει τις ανησυχίες ή το άγχος του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments