Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/1/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα. Θα μπορούσε να είναι παρήγορο, το να εστιάσεις πιο πολύ στη ρομαντική σου ονειροπόληση, από το να επικεντρωθείς στην πραγματικότητα, μιας ρομαντικής σχέσης.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/1/19). ζώδια κριός: Η αγάπη θα μπορούσε να έχει τόσο εξαντλητικά, όσο και ευχάριστα παθιασμένα χαρακτηριστικά, αυτή τη στιγμή. Και θα μπορούσες να γνωρίζεις, ότι η συναισθηματική σου ενέργεια, χρειάζεται ένα διάλειμμα από τον ενθουσιασμό ή το δράμα. Για να ενισχυθεί η σχέση σου, χρειάζεται επίσης να είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις στο κέφι σου, την ευκαιρία να αναζωογονηθεί. Μόνο τότε, θα μπορέσεις να εστιάσεις στα ερωτικά σου.

ζώδια ταύρος: Είναι σημαντικό να κοιτάξεις στο παρελθόν για κάποιες σκιές, που προσπαθούν να διαπεράσουν την ερωτική σου ζωή, στα πιο παθιασμένα σου όνειρα. Καθώς μπορούν να είναι μια απολαυστική πηγή έμπνευσης και ένα σπουδαίο κίνητρο, αυτή τη στιγμή. Η επίτευξη της αλήθειας σε μια ερωτική κατάσταση, θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολη τώρα, για να συνεχίσεις να σκάβεις βαθιά μέσα σου. Είσαι οπλισμένη με τόσο πολλή υπομονή και ευγλωττία, που μπορείς να μιλήσεις από τα βάθη της καρδιάς σου. Και να ρίξεις μια ματιά στο παρελθόν, για να διαπιστώσεις, τί ήταν αρνητικό ή αβέβαιο.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/1/19)

ζώδια δίδυμοι: Θα μπορούσε να είναι παρήγορο, το να εστιάσεις πιο πολύ στη ρομαντική σου ονειροπόληση, από το να επικεντρωθείς στην πραγματικότητα, μιας ρομαντικής σχέσης . Ωστόσο, αν οι φιλοδοξίες σου για την ερωτική σου ζωή δεν εναρμονίζονται με αυτό που είναι ρεαλιστικό, τότε καιρός να επανασυνδεθείς με τον πραγματικό σκοπό της καρδιάς σου. Η κοσμική σου αποστολή που αφορά τα ερωτικά σου, περιλαμβάνει την καθοδήγηση και την έμπνευση από παρηγορητικά ερωτικά οράματα. Ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις πως ο εφησυχασμός, δε θα σ’ εμποδίσει να διατηρείς τα πράγματα αισιόδοξα.

ζώδια καρκίνος: Κρύβοντας αυτό που πραγματικά σκέφτεσαι και αισθάνεσαι από τον αγαπημένο σου, δεν βοηθάς ώστε να μειωθούν τυχόν επιπλοκές. Τα συναισθήματά σου, μπορεί να ενταθούν καθώς η ολική έκλειψη πανσελήνου, αυξάνεται σε δύναμη. Αλλά το να πεις αυτό που νιώθεις βαθιά μέσα σου, ευκολότερα ακούγεται παρά γίνεται. Μια μεγάλη αλλαγή απαιτεί και μεγάλο ρίσκο. Αλλά μην αφήσεις το φόβο να γίνει το κίνητρό σου. Οι όποιοι περιορισμοί αισθάνεσαι τώρα, μπορεί να είναι αυτό- επιβαλλόμενοι. Και υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις, για να τους καταργήσεις.

ζώδια λέων: Η αποτίμηση της προσφοράς σου στην ερωτική σου σχέση, θα σε οδηγήσει να νιώσεις, πως πρέπει να είσαι περισσότερο γενναιόδωρη και συμπονετική. Πρόσθεσε σε όλο αυτό και μια δικαιολογημένη ευγνωμοσύνη και θα ‘χεις όλα όσα χρειάζεσαι, για να κάνεις ένα σημαντικό βήμα για τη μεταμόρφωση της σχέσης σου. Ωστόσο, δεν απαιτούνται δραματικές ενέργειες ή χειρονομίες. Η παγίωση και ο μετασχηματισμός της ερωτικής σου ζωής, απαιτεί μόνο μία μικρή, αλλά ευρεία και γενναιόδωρη χειρονομία, κάθε φορά.

ζώδια παρθένος: Θα αισθάνεσαι εξαιρετικά γενναιόδωρη, και η έντονη καλοσύνη σου, θα διαχέει τη σχέση σου. Το να μοιράζεσαι, με τρόπους που μπορεί να μεταφέρει τη σχέση σου, σε νέες και μαγικές σφαίρες, βοηθά επίσης στην οικοδόμηση ή την ενίσχυση ενός δεσμού εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Η αγάπη και η καλοσύνη σου, είναι το εισιτήριό σου, για να ενισχυθεί το πάθος στην ερωτική σου ζωή. Και ίσως εκπλαγείς κι εσύ η ίδια, μ’ αυτό που θα κάνεις, στο όνομα της αγάπης.

ζώδια ζυγός: Θέλεις πάρα πολύ να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, με αυθεντικό τρόπο. Κι αυτό θα φέρει ανακούφιση στην ερωτική σου σχέση Μπορείς να αισθανθείς τις αλλαγές που συμβαίνουν με τον εραστή σου. Κι αυτό σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις πέρα από ό,τι συνήθιζες μέχρι σήμερα, που σ’ έκανε να νιώθεις ευτυχισμένη. Ακόμα κι αν πρόσφατα υπήρχαν κάποια προβληματικά ζητήματα στη σχέση σου, δεν είσαι πλέον υποχρεωμένη, απλά να τα αποδεχτείς. Ήρθε η ώρα να υποδεχτείς ό, τι αλλάζει, με θάρρος και αποφασιστικότητα.

ζώδια σκορπιός: Μπορεί η πεισματάρικη συμπεριφορά σου κατά καιρούς να έφερνε ενθουσιώδη αποτελέσματα στη σχέση σου. Όμως δεν είναι εποχές για να είσαι σκληροπυρηνική ή να το παίζεις δύσκολη με τον εραστή σου. Το πάθος σου μπορεί να είναι έντονο και ερωτικό, αλλά κάτι συμβαίνει με τον τρόπο που το εκφράζεις. Προσπάθησε να ελέγξεις το πάθος σου, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται. Μπορείς να είσαι φιλόδοξη απέναντι στα παθιασμένα σου σχέδια, χωρίς σθεναρή συμπεριφορά.

ζώδια τοξότης: Μια πίεση από τον εραστή σου, μπορεί να είναι περισσότερο ενοχλητική παρά ερωτική. Ο εραστής σου, θα διατυπώσει ένα πειστικό επιχείρημα, αλλά αν η καρδιά σου αρνείται να υποχωρήσει, τότε οφείλεις να την λάβεις σοβαρά υπόψιν. Οι αλλαγές σε μια ερωτική σχέση, πρέπει να γίνονται με βήματα, όχι με άλματα. Και πρέπει να συμφωνούν και οι δυο πλευρές.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/1/19)

ζώδια αιγόκερως: Παρόλο που μια ομίχλη στα ερωτικά σου αρχίζει να εξασθενεί, εσύ εξακολουθείς να ασχολείσαι με το πού στέκεσαι, σε μια ερωτική σχέση. Εντούτοις, οι υπερβολικά βαθυστόχαστες σκέψεις σου, μπορεί να διαταράξουν τον τρόπο που προχωράει αδιαμφισβήτητα, προς τη σωστή κατεύθυνση, μια σχέση. Άφησε μόνο να εξελιχθεί αργά και ομαλά. Ο ρομαντικός προορισμός σου είναι στην οπτική σου γωνία, γι’ αυτό….άσε τα πράγματα, να προχωρήσουν.

ζώδια υδροχόος: Αν κάνεις σύγκριση με το παρελθόν, στην τωρινή σου σχέση υπάρχει ενθουσιασμός και γαλήνη….όσο κι αν σε τρώνε οι αμφιβολίες. Μπορεί με ευκολία να πιστεύεις, πως ό,τι εξελίξεις ή περιστάσεις, βρίσκονται πέρα από τον έλεγχό σου, αποθαρρύνουν την ερωτική σου εξέλιξη. Αλλά ο ουρανός επιμένει, ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σταμάτα λοιπόν τα δράματα και την αμυντική σου στάση. Ψάξε καλύτερα να βρεις τί μπορεί ν’ αλλάξει ή να βελτιωθεί στη σχέση σου, με εμπιστοσύνη.

ζώδια ιχθύες: Ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις στις σκιές της ερωτικής σου ζωής για ν’ αντιμετωπίσεις μερικά έντονα ή ενοχλητικά συναισθήματα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις, όσα σε εμποδίζουν να χαρείς τον έρωτα που σου αξίζει. Ας παραδεχτείς, πως χρειάζεται να επουλωθούν κάποια συναισθηματικά τραύματα, πριν προχωρήσεις με την ερωτική σου ζωή. Η συγχώρεση, η συμπόνια και η κατανόηση – που στοχεύεις στον εαυτό σου ή σε κάποιον άλλο – είναι απαραίτητες, για το σκοπό αυτό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments