Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (24/1/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (24/1/19)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (24/1/19).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (24/1/19).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Ολύμπιος πατριάρχης βρίσκεται στον Τοξότη που τον κυβερνά. Από εκεί σας βοηθά να έχετε αισιόδοξη οπτική προόδου, να αποκτάτε τις γνώσεις που πρέπει για να ωριμάζετε!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από την Παρθένο. Η προσοχή σας επιστρέφει στις καθημερινές σας συνήθειες, που πρέπει να στοχεύουν στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση.

Μετά από μια αίσια όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, το φεγγάρι θα μπει σε κενό πορείας. Εσείς συνεχίστε να πορεύεστε και να φέρνετε τα πάντα εκεί που τα θέλετε!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (24/1/19)

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δύο ημέρες. Αυτή η θέση της θα σας προσφέρει ισορροπία και συνεργατική διάθεση. Ο Ερμής έχει περάσει πλέον στον Υδροχόο, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Με δημιουργική και καινοτόμα σκέψη, θα δείτε πολλά θέματα υπό καινούργια οπτική!

Σήμερα Πέμπτη θα δοκιμαστεί η σχέση σας με μια γυναίκα ή θα λάβετε δυσάρεστα νέα που την αφορούν. Σήμερα θα βιώσετε διάφορες σύντομες στιγμές άγχους, που θα τελειώσουν με κάποια διαβεβαίωση ή ευνοϊκότερη εξέλιξη της κατάστασης. Θα χαρείτε με νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για συγκεντρώσεις και συναντήσεις με συγγενείς εντός ή εκτός σπιτιού. Σήμερα μπορεί να μην έχετε διάθεση για εργασία ή να σας προκαλέσει κάποιος στο χώρο εργασίας σας.

Οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι και οι Ταύροι θα πρέπει να μείνουν μακριά από παράλογες ή βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις.

Ερωτική ζωή: Εάν είστε γονείς και έχετε ένα αρκετά μεγάλο παιδί, σήμερα θα προκύψει μια αντιπαράθεση που θα αφορά την ερωτική του ζωή. Το παιδί σας βρίσκεται στα πρόθυρα μιας συναισθηματικής κατάστασης που δεν έχει σκεφτεί καλά…

Εσείς θα προσπαθήσετε να την αποτρέψετε. Σε γενικές γραμμές, η Πέμπτη δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο γεγονός στην προσωπική σας ερωτική ζωή, αλλά μπορεί να λάβετε περίεργες πληροφορίες για την προηγούμενη ερωτική σας σχέση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα βιώσετε γεγονότα που σίγουρα θα σας εκπλήξουν. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει διάφορες έντονες συναισθηματικές ή απροσδόκητες εμπειρίες.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (24/1/19)

Η εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων μέχρι τώρα θα έχει μεγάλη σημασία για την επιτυχία ή την επίλυση των προβλημάτων σας σήμερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα βιώσετε απροσδόκητες εμπειρίες με συγγενείς ή φίλους.

Η σημερινή θα είναι μια μέρα που θα σας υπενθυμίσει ένα μοιραίο γεγονός του παρελθόντος σας. Αν καταφέρετε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην προετοιμασία των μελλοντικών σας σχεδίων, να περιμένετε μια παραγωγική μέρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε καθήκοντα ή έξοδα για τις προσωπικές σας ανάγκες ή με την οικογένειά σας.

Σήμερα θα εστιάσετε σε σημαντικά οικονομικά θέματα για εσάς. Σήμερα, καλό θα ήταν να συμμετάσχετε σε κάτι καινούργιο για το οποίο θα έχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είστε σε θέση να επιλύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα την Πέμπτη.

Σήμερα, να περιμένετε χαρούμενα νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με έναν συγγενή σας. Η μέρα θα εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο, που μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά θα είναι μια επιτυχημένη και σημαντική μέρα για εσάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments