Διεθνή

Πύθωνας αναδύθηκε από την τουαλέτα και δάγκωσε γυναίκα – Που έγινε αυτό

Πύθωνας αναδύθηκε από την τουαλέτα και δάγκωσε γυναίκα – Που έγινε αυτό
Αυτό που συνέβη στην συγκεκριμένη τουαλέτα, μάλλον δεν το βάζει ο ανθρώπινος νους. 

Μερικές φορές από την λεκάνη της τουαλέτας ενδέχεται να αναδυθούν διάφορα, που μπορεί να υπάρχουν στις σωληνώσεις και στους βόθρους.

Ωστόσο αυτό που συνέβη σε μια συγκεκριμένη τουαλέτα, μάλλον δεν το βάζει ο ανθρώπινος νους.

Συγκεκριμένα, στο Τσάπελ Χίλ, δυτικά του Μπρισμπέιν, η Ελεν Ρίτσαρντς πήγε στο μπάνιο του σπιτιού της για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Δεν άνοιξε τα φώτα, διότι δεν σκόπευε να μείνει για πολλή ώρα.

Μόλις όμως κάθισε στην λεκάνη, ένιωσε ένα δάγκωμα στους γλουτούς της.

Αυτό που την δάγκωσε ήταν ένα φίδι!

«Οπως καταλαβαίνετε, πετάχτηκε πάνω αστραπιαία» έγραψε ο ειδικός στο πιάσιμο των φιδιών που περιέγραψε την περιπέτεια της Ρίτσαρντς στο Facebook. «Στην αρχή νόμισε πώς ήταν βάτραχος…»

Δεν ήταν βάτραχος, όμως. Οπως ανακάλυψε με τρόμο, ήταν ένα τεράστιο φίδι. Για την ακρίβεια, ένας μη δηλητηριώδης πύθωνας του είδους Carpet, με μήκος 1,6 μ. ο οποίος τρομοκρατήθηκε όσο και η Ρίτσαρντς.

Οπως είπε ο ειδικός που εκλήθη να τον μαζέψει, ο πύθωνας αναζητούσε περιβάλλον με νερό, λόγω του καύσωνα που πλήττει την Αυστραλία και βρήκε καταφύγιο στην τουαλέτα της Ρίτσαρντς. Κι όταν είδε την έξοδό του να μπλοκάρεται από την καθισμένη γυναίκα, φοβήθηκε κι έσπευσε να την ξεμπλοκάρει δαγκώνοντας.

Η γυναίκα δεν τράβηξε το καζανάκι και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια ειδικό.

Όπως αναφέρει το news.com.au, ο ειδικός έσπευσε επί τόπου με πρώτες βοήθειες για την γυναίκα – αντισηπτικό σπρέι – και τα απαραίτητα για την διάσωση του πύθωνα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments