Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/1/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/1/19).

ζώδια κριός 

Αν νιώθεις έντονα συναισθηματική σήμερα, αγκάλιασε αυτό το συναίσθημα. Μην το αμφισβητήσεις και μην το καταπνίξεις.

Τα συναισθήματά σου είναι το πρώτο, ουσιαστικό βήμα για να κατανοήσεις και να αποδεχθείς όσα θέλεις ν’ αλλάξεις στη σχέση σου. Η καρδιά σου ξέρει τι θέλει και δε θα σε απογοητεύσει. Προσπάθησε να καταλάβεις λοιπόν, πώς σε καθοδηγεί τώρα.

ζώδια ταύρος

Το να εξελιχθεί η σχέση σου αυτό το διάστημα, είναι περισσότερο από σίγουρο. Αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τις εμπειρίες που απέκτησες για τον έρωτα και τις σχέσεις.

Ακόμα κι αν κάτι ή κάποιος πληγώσει την καρδιά σου στην πορεία, θα μπορείς να κάνεις μετρημένα βήματα, για να παραμείνεις ικανοποιημένη.

Επίσης, σύντομα θ’ ανακαλύψεις κάποια στοιχεία, σχετικά με το τί είδους αβεβαιότητα ή αναστάτωση, σε βοήθησε.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/1/19)

ζώδια δίδυμοι

Όχι μόνο σκέφτεσαι περισσότερο αλλά αισθάνεσαι και περισσότερο, σήμερα. Και αυτή η σύνδεση, με βαθιά, ισχυρά συναισθήματα, είναι αναπόφευκτα εμπνευσμένη. Θέλεις να νιώσεις ότι η σχέση σου είναι ευλογημένη, με έναν αληθινό σκοπό. Όλα αυτά που χρειάζονται για να κάνουν τα οράματά σου πραγματικά, είναι μια υγιής δόση κοινής λογικής, που συνδυάζεται με μια ισάριθμη υγιή δόση, υπομονής.

ζώδια καρκίνος

Μην υποκύψεις στην αυτοκριτική σου, για τις ερωτικές καταστάσεις που βιώνεις αυτό το διάστημα. Πολλά μπορεί να φαίνεται πως αποδεικνύονται ανεπαρκή, εκεί που πίστευες, πως θα ήσουν μ’ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αλλά αναγνωρίζοντας τα θετικά και όλα όσα έχεις πετύχει στα ερωτικά σου, μπορείς να ξεκαθαρίσεις, τί μπορεί να εδραιωθεί. Έχεις δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσεις θεμέλια για κάτι ιδιαίτερο, κι αυτό μην το ξεχνάς.

ζώδια λέων

Είναι τολμηρό να είσαι διαφορετική και να μπορείς να μεταμορφώσεις οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου τώρα – συμπεριλαμβανομένου του ερωτικού σου. Μείωσε αμφιβολίες και αβεβαιότητες που μπορεί να έχουν επηρεάσει τη σκέψη σου ή εμπόδισαν τις ερωτικές σου προθέσεις. Οι ιδέες ή τα οράματά σου, μπορεί να είναι ασυνήθιστα ή ανορθόδοξα, αλλά αυτό τα καθιστά τόσο μαγικά.

ζώδια παρθένος

Κοιτάζοντας το μέλλον της σχέσης σου, θα σκεφτείς και θα εξετάσεις πολλά. Αλλά το να φτάσεις εκεί που επιθυμείς, δεν είναι αγώνας δρόμου. Γίνεσαι ολοένα και πιο σαφής, για όσα θέλεις από τον έρωτα και τις σχέσεις. Και έχεις την κοσμική στήριξη όχι μόνο για να αρχίσεις να υπολογίζεις πιο σοβαρά τις ανάγκες σου, αλλά να δημιουργήσεις κι ένα πλάνο για να τις πραγματοποιήσεις. Ένα ή δύο οράματα ίσως χρειαστεί να απλοποιηθούν, αλλά αυτό δεν τα καθιστά λιγότερο ισχυρά.

ζώδια ζυγός

Το σύμπαν φαίνεται αποφασισμένο να ενισχύσει τη θετικότητα και τη συναισθηματική σου αυτοπεποίθηση, σ’ ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική ζωή σου. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσεις ή να αναπροσαρμόσεις έναν ερωτικό στόχο, αλλά θα εξασφαλίσεις ότι είναι σε απευθείας σύνδεση με την επιτυχία. Ένα νέο βαθύ συναίσθημα θα εμφανιστεί και θα σε καταπλήξει. Άφησέ το να μεγαλώσει.

ζώδια σκορπιός

Η καρδιά σου θα είναι δύσκαμπτη, στην προσπάθειά της να μεταφέρει αυτό που θέλει. Κι αυτό θα σε δυσκολέψει για να εκφράσεις ξεκάθαρα, τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου στον εραστή σου. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο αβέβαιη είσαι, αν μιλήσεις από τα βάθη της καρδιάς σου μπορεί να βρεις ανταπόδοση από το ταίρι σου. Μην αφήνεις τον εραστής σου, να μαντέψει τί θέλεις. Αν κάνεις μια συντονισμένη προσπάθεια για να του εξηγήσεις, θα το αποδεχτεί!

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/1/19)

ζώδια τοξότης

Αυτό που βγαίνει από το στόμα σου, μπορεί να διαφέρει σημαντικά, από αυτό που είχε προετοιμάσει το κεφάλι σου. Αλλά μην ανησυχείς για το αν θα φανείς ασυνεπής, στον εραστή σου. Όσο μεγαλύτερη σοβαρότητα δείχνεις για να εκφραστείς, τόσο περισσότερο πιθανώς θα αραιώσεις τη μαγεία του μηνύματος. Φρόντισε να είναι ελαφρύ και απλό. Κάνοντας τον εραστή σου να χαμογελάσει, θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό, από το να του το μεταφέρεις, με σοβαρότητα.

ζώδια αιγόκερως

Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, αλλά υπάρχει θετική ενέργεια που μπορείς να την αξιοποιήσεις, για να φέρεις ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σου. Να είσαι ευχαριστημένη που τα συναισθήματά σου σε πιέζουν να κάνεις ένα ευχάριστο βήμα προς τα εμπρός. Είναι βέβαιο ότι βοηθούν, με τρόπους που η ψυχρή λογική, δεν μπορεί.

ζώδια υδροχόος

Η σύνδεση με τη δημιουργική σου πλευρά, είναι το εισιτήριο σου για πρόοδο στα ερωτικά σου σήμερα. Υπάρχει κάτι απολαυστικά ευχάριστο που μπορείς να φέρεις στη σχέση σου. Κι αυτό θα γίνει, αν πεις και κάνεις, κάτι μοναδικό που πιθανότατα θα αιχμαλωτίσει το μυαλό και την καρδιά του. Σου προσφέρεται, πολύ παθιασμένο δυναμικό και μπορείς να ξεχωρίσεις! Κι αν υπάρχει κάποια, που μπορεί να το κάνει αυτό εντυπωσιακά, είσαι εσύ!

ζώδια ιχθύες

Η πρόοδος με κάποιο σημαντικό άτομο, ενδέχεται να απαιτεί περισσότερες συζητήσεις για συμβιβασμούς…. Και ειδικά από μεριάς σου. Ωστόσο, διαισθάνεσαι, πως ο εραστής σου, είναι έτοιμος να σε συναντήσει στα μισά. Ακόμη και αν η πρόοδος δεν γίνει τόσο γρήγορα, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι κάποιος παίρνει τη σχέση σας αρκετά σοβαρά. Γιατί θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί να σε καθησυχάσει… και αυτό είναι πιθανώς, όλα όσα μπορείς να ζητήσεις αυτή τη στιγμή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play