Αυτοκίνητο

Alfa Romeo: Το τετράφυλλο τριφύλλι της φέρνει τύχη

Alfa Romeo: Το τετράφυλλο τριφύλλι της φέρνει τύχη
Alfa Romeo: Στα φετινά βραβεία του γνωστού Βρετανικού περιοδικού «What Car», η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio κατέκτησε τον τίτλο «Performance Car of the Year».

Η γέννηση του Quadrifoglio (τετράφυλλο τριφύλλι) του διάσημου λογότυπου της Alfa Romeo γυρνάει την ιστορία της εταιρείας πίσω στο 1923, όπου τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην αγωνιστική Alfa Romeo RL του Ugo Sivocci για τον αγώνα του Targa Florio.

Το τετράφυλλο τριφύλλι εκπλήρωσε το ρόλο του ως σημάδι καλής τύχης, ο Sivocci κέρδισε τον αγώνα και η Alfa Romeo απόκτησε ένα λογότυπο που κοσμεί τις αγωνιστικές της δημιουργίες, αλλά και τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της.

Στα φετινά βραβεία του γνωστού Βρετανικού περιοδικού «What Car», η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio κατέκτησε τον τίτλο «Performance Car of the Year», ενώ η Alfa Romeo Stelvio ανακυρήχθηκε ως «Best Sports SUV», στην κατηγορία αυτοκινήτων αξίας άνω των 60.000 λιρών.

Και τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με τον Bi-Turbo V6 βενζινοκινητήρα των 2,9 λίτρων, απόδοσης 510 ίππων, που εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και ασύγκριτη οδηγική απόλαυση.

Ενδεικτικά η επιτάχυνση από στάση μέχρι τα 100χλμ/ώρα διαρκεί μόλις 3,9 δευτερόλεπτα για την Giulia QV και 3,8 δευτερόλεπτα για την Stelvio QV.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments