Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/1/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/1/19)

Zώδια κριός

Μπορεί να έχεις ουτοπιστικές προσδοκίες, όταν πρόκειται για την ευθύνη σου, απέναντι στον εραστή σου. Προσπάθησε ν’ αναγνωρίσεις τα όρια, στο πόσο θα πρέπει να προσπαθήσεις να τον καθησυχάσεις.

Μπορεί να υπερεκτιμάς τη συναισθηματική σου ενέργεια και όσα θα μπορούσες να κάνεις, για την εξέλιξη της σχέσης σου. Να θυμάσαι πως το ταγκό θέλει δύο…. και οι ανάγκες σου, είναι το ίδιο σημαντικές

Ζώδια ταύρος

Δεν θα είναι δύσκολο να μειώσεις την περιοριστική αίσθηση που νιώθεις στη σχέση σου, με λίγη φαντασία!

Είσαι ευλογημένη με μια εξαιρετική ικανότητα αυτοσχεδιασμού και μπορείς να προβάλλεις μια εικόνα αυτοπεποίθησης.

Αν θέλεις περισσότερο ενθουσιασμό στη σχέση σου, τότε η φαντασία και η αυτοπεποίθησή σου, θα κάνουν θαύματα.

Ζώδια δίδυμοι

Το να κρύψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου από τον εραστή σου είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, αν δείξεις τις ευαισθησίες σου με μια αποκαλυπτική συζήτηση μαζί του, τότε κι αυτός θ’ ακολουθήσει το παράδειγμά συ. Υπάρχουν πολλά κέρδη, αν αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου.

Ζώδια καρκίνος

Είναι σημαντικό να ξέρεις τί ακριβώς θέλεις από τη σχέση σου. Κάνε την περισυλλογή σου, γιατί κάποιες αλλαγές ξεκινάνε, και πρέπει να ξέρεις, αν καλύπτεσαι απ’ αυτές. Ακόμη και αν νιώθεις μπερδεμένη, έχεις τον χρόνο και τον έλεγχο όπου χρειάζεται, για να δεις πού κατευθύνεται η σχέση σου.

Ζώδια λέων

Έχε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου αν σε παροτρύνει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου ή στον εραστή σου. Αν διαπιστώσεις πως πρέπει να χειριστείς με λεπτότητα κάποιες καταστάσεις που αφορούν το ταίρι σου, τότε αυτό πράξε.

Διευκρίνησέ του, πως είσαι εκεί γι’ αυτόν όποτε σε χρειαστεί. Αυτό είναι το μόνο, που χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

Ζώδια παρθένος

Θα δεις τις χειροπιαστές αποδείξεις, της ισορροπημένης επαγγελματικής φιλοδοξίας σου, με την ερωτική σου ζωή. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις το μελλοντικό δυναμικό της σχέσης σου με καινούργιο μάτι.

Συνέχισε ν’ ακούς την καρδιά σου, επειδή αυτός είναι ο καλύτερος οδηγός, για την επίτευξη της μέγιστης παθιασμένης ολοκλήρωσής σου.

Ζώδια ζυγός

Αν έχεις ανοιχτό μυαλό για τις ερωτικές σου υποθέσεις, μπορεί να μειωθούν κάποιες περίπλοκες καταστάσεις, που περιμένουν στη γωνία. Νέες παθιασμένες εμπειρίες και περιπέτειες σε ενθουσιάζουν, και αν είσαι ευέλικτη θα τις εντοπίσεις και θα τις αγκαλιάσεις.

Είναι το άγνωστο, που φέρνει ένα φρέσκο και αναζωογονητικό άνεμο στα ερωτικά σου.. Οπότε ας είσαι έτοιμη για καινούργιες ανεξερεύνητες περιοχές, τώρα ή σύντομα!

Ζώδια σκορπιός

Θα δεις το ποτήρι μισογεμάτο σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου σήμερα, κι αυτό σε βοηθά με τον καλύτερο τρόπο!

Όσο περισσότερο διατηρείς την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου ψηλά, τόσο πιο εύκολα θα εκμεταλλευτείς ένα πνεύμα ερωτικής και περιπετειώδους προσπάθειας, που προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή σου. Με αυτό τον τρόπο, μόνο ευχάριστα βήματα θα γίνουν, που θα εξελίξουν τη σχέση σου.

Ζώδια τοξότης

Οι προσπάθειές σου να έρθεις πιο κοντά με κάποιον που κέντρισε την προσοχή σου δε θα μείνουν απαρατήρητες. Ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήσεις μια έξυπνη προσέγγιση, για να το κάνεις. Η αλαζονική σου συμπεριφορά ή οι εμπνευσμένες ιδέες σου, είναι αυτό που κάποιος θέλει και χρειάζεται ν’ ακούσει.

Ζώδια αιγόκερως

Ο τρόπος που ξεκινάς να μαθαίνεις πράγματα, σ’ έναν άλλο τομέα της ζωής σου, θα κάνει τον εραστή σου να σε θαυμάσει ακόμη μια φορά. Ίσως αισθάνεσαι, ότι πρέπει να προσαρμόζεσαι καθώς προχωράς, αλλά το γενναίο βήμα που κάνεις δεν θα μείνει απαρατήρητο από το ταίρι σου.

Η σχέση σου, θα μπορούσε να είναι μια τεράστια πηγή ανακούφισης και άνεσης, οπότε μην φοβάσαι να αντλήσεις πολλά και από τα δύο, αν προσφέρονται. Αν ο αγαπημένος σου, σου πει πως πρέπει να νιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου, μην ντρέπεσαι και μη νιώθεις ταπεινή.

Ζώδια υδροχόος

Έχεις επιλογές για τον τρόπο αντιμετώπισης μιας τεταμένης κατάστασης στα ερωτικά σου. Οπότε μην ακολουθήσεις το δρόμο της ελάχιστης αντίστασης, αν χρειάζεται να δείξεις πείσμα και αποφασιστικότητα.

Μπορείς να φέρεις ισορροπίες, από τη σοφία που σου προσφέρουν οι εμπειρίες σου. Αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε πιο ήρεμα νερά και οι προσπάθειές σου, θα είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας.

Ζώδια ιχθύες

Η προσωπικότητά σου, θα είναι ένα από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά σου τώρα, οπότε μην την καταπνίξεις. Χαλάρωσε και άφησέ την να λάμψει. Η κοσμική ώθηση στην αυτοπεποίθηση σου μπορεί να αλλάξει τη σχέση σου προς το καλύτερο μ’ ένα μόνο βήμα, αν την εφαρμόσεις με το σωστό τρόπο.

Η αναζωογονητική σου προσέγγιση στον έρωτα, το ρομαντισμό και την οικειότητα θα πρέπει να χρησιμοποιείται. Έτσι εκμεταλλεύσου τη μοναδικότητά σου και κάνε τον εραστή σου, να αισθάνεται παραπάνω περήφανος για σένα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments