Lifestyle

Άννα Λορένη: Οι ανήθικες προτάσεις που δέχεται και τα 20.000 δολάρια

Άννα Λορένη: Οι ανήθικες προτάσεις που δέχεται και τα 20.000 δολάρια
Η Άννα Λορένη ξεσπά μέσω Instagram. "Η πορνεία δεν είναι αυτό που κάνω για να ζήσω".

“Εργάζομαι ως booker και ψάχνω για νέα όμορφα κορίτσια, όπως εσείς, θέλετε να συμμετέχετε στην ομάδα μου;”. Αυτή ήταν η εισαγωγή του μηνύματος που έστειλαν διαδικτυακά στην Άννα Λορένη, την πρώην παίκτρια του «Power of Love».

Θυμίζουμε, ότι η Άννα Λορένη μέσα από το παιχνίδι γνώρισε τον Παναγιώτη Θεόφιλο, με τον οποίο διατηρούσε σχέση μέχρι και πριν από λίγο καιρό.

Η παίκτρια λοιπόν που έγινε γνωστή μέσα από ρο ριάλιτι αγάπης, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ανήθικη πρόταση διαδικτυακά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, δημοσίευσε και το μήνυμα που έλαβε στα αγγλικά και έγραφε:

«Ένας από τους πελάτες μου θα ήθελε πολύ να σας προσκαλέσει για ένα πολυτελές σαββατοκύριακο στη βίλα του. Θα του κρατήσετε συντροφιά και θα σας ανταμείψει με 20.000 δολάρια. Όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα! Σας ενδιαφέρει;».

Η Άννα Λορένη απάντησε: «Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά η πορνεία δεν είναι αυτό που κάνω για να ζήσω».

Η πρώην παίκτρια του Power of Love δημοσίευσε τη συνομιλία τους, γράφοντας από πάνω το δικό της σχόλιο: «Έχω πάρει τόσα μηνύματα για το ποστ, απίστευτο. Για όσους δεν καταλάβετε κάποιος προσφέρει 20 χιλιάδες δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο μαζί μου. Welcome to the jungle».

Πηγή Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments