Πολιτισμός

Γιώργος Λάνθιμος: Τα συγκινητικά λόγια για την απώλεια του πατέρα του (vid)

Γιώργος Λάνθιμος: Τα συγκινητικά λόγια για την απώλεια του πατέρα του (vid)
Ο Γιώργος Λάνθιμος φανερά φορτισμένος στην επίσημη πρεμιέρα του "The Favourite".

Ο Γιώργος Λάνθιμος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην επίσημη πρεμιέρα της «Ευνοούμενης» (“The Favourite“), της τελευταίας του ταινίας.

Ο Γιώργος Λάνθιμος φανερά φορτισμένος λόγω του πρόσφατου θανάτου του πατέρα του αρκέστηκε σε ένα σύντομο χαιρετισμό.

«Ευχαριστώ όλους που ήρθατε και όλους εκείνους που οργάνωσαν αυτή τη προβολή. Πρέπει να πω ότι είναι μία περίεργη μέρα για μένα σήμερα, γιατί ήταν η κηδεία του πατέρα μου.

Αλλά αν ξέρω κάτι γι’ αυτόν, είναι ότι έζησε τη ζωή του διασκεδάζοντας και περνώντας όσο καλύτερα μπορούσε μέχρι το τέλος.

Αυτό θα ήθελα να κάνετε και εσείς σήμερα, να περάσετε ωραία, να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να κλάψετε και να έχετε μία πολύ ωραία βραδιά».

Η πρώτη ταινία εποχής του Γιώργου Λάνθιμου βασίζεται στην αληθινή ιστορία της βασίλισσας Άννας (Ολίβια Κόλμαν), τελευταίας της δυναστείας των Στιούαρτ.

Αν και ασθενής, ντροπαλή και υποτιμημένη, στέφθηκε βασίλισσα τον καιρό που η Μεγάλη Βρετανία έγινε μια παγκόσμια δύναμη.

Ο Γιώργος Λάνθιμος θίγει διαχρονικά θέματα όπως η αγάπη, ο ανταγωνισμός και η εξουσία και δημιουργεί ένα ξεχωριστό σύμπαν για την ιστορία του.

Η «Ευνοούμενη» θα προβληθεί από τις 31 Ιανουαρίου σε επιλεγμένες αίθουσες, λίγο πριν από το επίσημο άνοιγμά της στους κινηματογράφους στις 7 Φεβρουαρίου.

Το trailer της ταινίας / Βίντεο: FoxSearchlight 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments