Lifestyle

Ράνια Κωστάκη: Μπορεί να μην καταφέρω να κάνω παιδί (vid)

Ράνια Κωστάκη: Μπορεί να μην καταφέρω να κάνω παιδί (vid)
Η Ράνια Κωστάκη σε συνέντευξή της μίλησε για το πρόβλημα υγείας που μπορεί να την εμποδίσει να κάνει παιδί.

Η Ράνια Κωστάκη σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως μπορεί να μην καταφέρει να κάνει παιδί. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε για πρώτη φορά πως λόγω προβλημάτων υγείας, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να κάνει δικά της παιδιά. Η ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε ωστόσο πως σκέφτεται σοβαρά να υιοθετήσει παιδί. Μάλιστα όπως είπε έχει ήδη ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες.

View this post on Instagram

Επιτέλους τα καταφέραμε!Σήμερα,δώσαμε τα χέρια και μια πολύ όμορφη συνεργασία ξεκινάει στον @ant1radio για την επόμενη σεζόν…Κάθε Τετάρτη 8-10 το βράδυ θα τα λέμε και στην Κύπρο μας!!!

A post shared by Rania Kostaki (@rania1111) on

«Δεν θα είχα πρόβλημα αν μου προέκυπτε ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ήδη κάνει έναν γάμο και έχει παιδιά. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Το “θέλω παιδί” το έχω σκεφτεί από πολύ μικρή ηλικία. Έχω περάσει και μου έχουν συμβεί μερικά θεματάκια αρκετά σοβαρά και αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί.

Έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις, έχω περάσει από κάποιες διαδικασίες που υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. Αυτό με έχει βάλει σε μια διαδικασία να ψάξω πολύ το θέμα της υιοθεσίας και να δεχτώ να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει κάνει τα παιδιά του. Το έχω κοιτάξει το θέμα της υιοθεσίας και είμαι προ των πυλών. Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε αναμονή», είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο zappit

*Φωτογραφίες instagram

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments