Ελλάδα

Κοκαΐνη: “Σεισμός” στα “σαλόνια” της Αθήνας – Πασίγνωστη τραγουδίστρια σε λίστα… φωτιά

Κοκαΐνη: “Σεισμός” στα “σαλόνια” της Αθήνας – Πασίγνωστη τραγουδίστρια σε λίστα… φωτιά
Κοκαΐνη στα καλύτερα στέκια της Αθήνας! Λίστα που καίει με όνομα πασίγνωστης τραγουδίστριας, με επιχειρηματίες και γιατρούς. Άνοιξαν τα τηλέφωνα και όλα βρίσκονται στα χέρια της ανακρίτριας.

Τρανταχτά ονόματα περιλαμβάνει το τεράστιο πελατολόγιο της σπείρας που προσφέρει κοκαΐνη σε νυχτερινά κέντρα και ακριβά σαλόνια της Αθήνας. Μεταξύ των 700 πελατών του κυκλώματος είναι ονόματα – «φωτιά» διάσημων δικηγόρων, γιατρών, αλλά και μιας πασίγνωστης τραγουδίστριας.

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Και έτσι, στα χέρια της Δίωξης βρέθηκαν τα κινητά της σπείρας της κοκαΐνης τα οποία χρησιμοποιούσαν για να διακινούν ναρκωτικά -να κάνουν ντελίβερι οπουδήποτε για την ακρίβεια- 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αργίες και γιορτές, σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, αλλά και σε επώνυμους πελάτες.

Η Δίωξη ζήτησε άμεσα την άρση τηλεφωνικού απορρήτου με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια τους ένα πελατολόγιο άνω των 700 ατόμων, οι οποίοι φέρονται συστηματικά να αγόραζαν ποσότητες κοκαΐνης και MDM –κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη– από τα μέλη της σπείρας.

Τις επόμενες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια, που πέρασε από ριάλιτι και αρκετοί άλλοι επώνυμοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Σύμφωνα με την Espresso, στη λίστα υπάρχουν τα ονόματα γνωστού μάνατζερ από τα βόρεια Προάστια, μεγαλογιατρών (καρδιολόγων, οδοντιάτρων και παθολόγων), επιχειρηματιών, αλλά και ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Στις 22 Οκτωβρίου, έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις σε Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Παγκράτι, και Μοσχάτο συνελήφθησαν 4 υπήκοοι Αλβανίας, δυο 35χρονοι ένας 32χρονος κι ένας 29χρονος, ενώ παράλληλα συνελήφθη κι ένας 24χρονος Έλληνας οποίος επίσης έπαιζε ρόλο στην διακίνηση της κοκαΐνης.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας, ένας 32χρονος Αλβανός, οποίος εισήγαγε από την πατρίδα του την κοκαΐνη και παράλληλα κανόνιζε τα ραντεβού με την πελατεία του κυκλώματος.

Πώς γινόταν το «ντελίβερι»

Η παράδοση γινόταν με αυτοκίνητα, στα ταμπλό των οποίων είχαν κατασκευαστεί ειδικές κρύπτες, ώστε να μην κινούν υποψίες σε ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους. Οι δράστες έπαιρναν τις παραγγελίες από το «αφεντικό», έκρυβαν τα ναρκωτικά στις αυτοσχέδιες κρύπτες και κυκλοφορούσαν στα αθηναϊκά στέκια για να τα παραδώσουν.

Οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους τα κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε η σπείρα για να διακινεί 24 ώρες το 24ωρο κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, στην υψηλή πελατεία της και ζήτησαν άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Έτσι, προσθέτει η εφημερίδα, εξασφάλισαν το άνω των 700 ατόμων πελατολόγιο, στο οποίο περιλαμβάνονται ακόμα πολύ γνωστοί καρδιολόγοι, οδοντίατροι και παθολόγοι και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments