Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για Λιβαδειά – Μέσα ο Διούδης

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για Λιβαδειά – Μέσα ο Διούδης
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει Λεβαδειακού.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός για το κυριακάτικο (3 Φεβρουαρίου) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λιβαδειά (5.15 μ.μ., Novasports 2), με τον Γιώργο Δώνη να υπολογίζει κανονικά και τον Σωκράτη Διούδη.

Οι ενοχλήσεις στο σημείο μεταξύ δεξιού ισχίου και τετρακέφαλου που «κουβαλάει» εδώ και καιρό ο 25χρονος γκολκίπερ, έγιναν πιο ήπιες το τελευταίο 48ωρο και ο «Σώκρα» αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα των «πράσινων», που θα κυνηγήσουν τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο 49χρονος τεχνικός συμπεριλήφθηκε μετά από περίπου 3,5 εβδομάδες και ο Αχιλλέας Πούγγουρας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ «μπήκε» και ο Οικονόμου.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κάτσε, Μαυρομμάτης, και οι Βέργος, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης, Αρμενάκας, Αποστολάκης (τραυματίας), Σέχου, Χριστογεώργος (οι δύο τελευταίο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Κ19).

Αναλυτικά, η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Μπουζούκης, Αλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής και Μακέντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments