Πολιτική

Πάγκαλος για επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: “Έπρεπε να γυρίσει πίσω…” (vid)

Πάγκαλος για επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: “Έπρεπε να γυρίσει πίσω…” (vid)
Πάγκαλος για επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: "Βολές" κατά του Αλέξη Τσίπρα από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, ότι έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πάγκαλος για επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: Ο πρώην υπουργός κατέθεσε την άποψή του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία. Στην τοποθέτησή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανέφερε σχετικά για το θέμα:

“Οι Τούρκοι δεν έβαλαν τα πάγια θέματα, έβαλαν τα πάντα προς τον Τσίπρα. Του έπιασαν τον κ… κανονικότατα, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες”.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος συμπλήρωσε: “Σε αυτές τις επισκέψεις που είναι δώρο που κάνει κανείς σε κάποιον άλλον, εξετάζεται ποιος το έχει ανάγκη, ποιος το ζητάει. Εμείς αυτή τη συνάντηση έπρεπε να την πουλήσουμε ακριβά, την είχε ανάγκη η Τουρκία.

Η Τουρκία είναι πανταχόθεν απομονωμένη, για διάφορους λόγους, γιατί διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις σε έδαφος άλλων χωρών, έχει τσακωθεί με τους Αμερικάνους και η ΕΕ απεχθάνεται την Ρωσία.”

Ενώ για το ζήτημα της Χάλκης, ανέφερε σχετικά: “Γιατί είναι ελληνοτουρκικό θέμα η Χάλκη; Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι Τούρκος πολίτης. Δεν είναι διμερές, είναι παγκόσμιο θέμα που αφορά τις χριστιανικές εκκλησίες και την μουσουλμανική θρησκεία”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments