Πολιτική

Σκουρλέτης για Ζουράρι – Παπαχριστόπουλο: “Ο Καμμένος έχει το πρόβλημα, ας κάνει ό,τι νομίζει”

Σκουρλέτης για Ζουράρι – Παπαχριστόπουλο: “Ο Καμμένος έχει το πρόβλημα, ας κάνει ό,τι νομίζει”
Σκουρλέτης για Ζουράρι - Παπαχριστόπουλο: Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε για τους δύο βουλευτές αλλά και για τον Πάνο Καμμένο.

Σκουρλέτης για Ζουράρι – Παπαχριστόπουλο: Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον “αέρα” του Real FM 97.8 για τους δύο βουλευτές, Ζουράρι και Παπαχριστόπουλο, εξαπολύοντας “βέλη” προς τον Πάνο Καμμένο.

Ο Πάνος Σκουρλέτης για Ζουράρι – Παπαχριστόπουλο είπε τα εξής:

“Υπάρχει μια υπερβολή πια στο επίπεδο των δηλώσεων και αντιδηλώσεων χάνουν και τη σημασία τους για το περιεχόμενο τους και οι λέξεις και υπάρχει μια έκπτωση πια σε αυτού του είδους την αντιπαράθεση.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση περί τέτοιων ζητημάτων, εδώ ότι έχει γίνει, έχει γίνει στα πλαίσια του Συντάγματος, των δυνατοτήτων που δίνει καθώς και του κανονισμού που παραμένει ίδιος τελικά.

Αν ο κ. Καμμένος αισθάνεται άβολα να έχει στις γραμμές του, εντός της Κ.Ο. κάποιους βουλευτές που λένε ότι εμείς θα κάνουμε αυτά τα οποία έχουμε δεσμευθεί απέναντι στον ελληνικό λαό, ας κάνει ότι νομίζει εκείνος”

Ενώ για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, σχολίασε χαρακτηριστικά:

“Έτσι όπως μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί αυτή η επίσκεψη έχει ένα θετικό αποτύπωμα, όπως και να το δει κανείς γιατί πρέπει να επισημάνουμε ότι έρχεται μετά από μια περίοδο που υπήρχε μια ψύχρανση και ένταση των σχέσεων μας με τη γειτονική χώρα.

Αυτό βέβαια πρέπει να το δούμε και σε όλο το φάσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων που είναι δύσκολες διαχρονικά με πολλά σκαμπανεβάσματα, όπου η βασική επιλογή τουλάχιστον από την ελληνική πλευρά είναι η διεκδίκηση πάντα του σεβασμού του ενός απέναντι στον άλλο και να προκρίνουμε τον διάλογο απέναντι στις παραβιάσεις και την ένταση”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments