Ελλάδα

Φθιώτιδα: Απίστευτο κόλπο οδηγού νταλίκας για να μην πληρώνει διόδια

Φθιώτιδα: Απίστευτο κόλπο οδηγού νταλίκας για να μην πληρώνει διόδια
Δείτε τι έκανε ο οδηγός νταλίκας από την Φθιώτιδα για να μην πληρώνει διόδια.

Φθιώτιδα: Ένας επαγγελματίας οδηγός φορτηγού από την Λαμία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, για πλαστογραφία πινακίδας κυκλοφορίας που όπως αποδείχτηκε άνηκε σε φορτηγό άλλου επαγγελματία, ο οποίος και κλήθηκε να πληρώσει τις παράνομες διελεύσεις του πρώτου από τα διόδια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο κατηγορούμενος οδηγός άλλαζε την πινακίδα του όταν ήθελε να ταξιδέψει μέσω διοδίων, από τα οποία περνούσε χωρίς να πληρώσει αντίτιμο.

Η εταιρεία που ελέγχει τους σταθμούς σε Κλειδί Ημαθίας και Πελασγία, από όπου είχε περάσει με την πλαστή πινακίδα ο κατηγορούμενος, έστειλε το «λογαριασμό» ύψους 1.060 ευρώ στον λάθος άνθρωπο. Τότε εκείνος κατάλαβε ότι κάτι τρέχει και τελικά η υπόθεση έφτασε στα Δικαστήρια.

Σύμφωνα και με την απολογία του κατηγορούμενου, αναγνώρισε το λάθος του, ενώ όπως επισημάνθηκε δεν κατασκεύαζε νέες πινακίδες και απλά πείραζε το τελευταίο ψηφίο μην γνωρίζοντας ότι έμπλεκε στο δικό του κόλπο άλλον άνθρωπο.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας τον έκρινε ένοχο για την κατάρτιση πλαστού εγγράφου το οποίο χρησιμοποίησε κατ’ εξακολούθηση και τον τιμώρησε με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με 3ετη αναστολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play