Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμά του στο instagram για την ακύρωση της παράστασης

Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμά του στο instagram για την ακύρωση της παράστασης
Ο Νίκος Μουτσινάς ακύρωσε τις παραστάσεις του λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Ο Νίκος Μουτσινάς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και ακύρωσε τις παραστάσεις του. Ο γνωστός παρουσιαστής που όλοι έχουμε συνηθίσει να είναι συνέχεια σε εγρήγορση και να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και με μεγάλη επιτυχία, είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του.

Ο λόγος είναι ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και συγκεκριμένα ένα λουμπάγκο, το οποίο τον κρατάει και μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Χθες μάλιστα, λόγω του ξαφνικού προβλήματος υγείας που του παρουσιάστηκε, αναγκάστηκε να ακυρώσει και την εμφάνισή του στην ζωντανή εκπομπή του “Για την παρέα”.

Η παράσταση “Βερβερίτσα” για χθες το βράδυ δεν έγινε ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία παραγωγής του θεάτρου «Βρετάνια» που ανεβάζει τη συγκεκριμένη παράσταση. Μάλιστα ακυρώνονται και όλες οι παραστάσεις του Σαββατοκύριακου αφού δεν υπάρχει βελτίωση στην υγεία του.

Ο Νίκος Μουτσινάς πονούσε από το βράδυ της Πέμπτης πολύ στη μέση του και ενώ αρχικά νόμιζε ότι θα του περάσει και όλα θα πάνε καλά, εκείνος συνέχισε να νιώθει φριχτούς πόνους και έτσι αναγκάστηκε να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ωστόσο ο ίδιος αντιμετωπίζει με το γνωστό του χιούμορ την κατάστασή του και στο instagram έκανε την εξής ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να είμαι ξαπλωμένος στον καναπέ (λουμπαγκο μουντ) αλλά κάποτε ήμουν Σούπερ Ήρωας! Και αυτή τη σκέψη θα κρατήσω! ‍♂ #BeASuperHero #Friday #Γεραματακια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

“Μπορεί αυτή τη στιγμή να είμαι ξαπλωμένος στον καναπέ (λουμπαγκο μουντ) αλλά κάποτε ήμουν Σούπερ Ήρωας! Και αυτή τη σκέψη θα κρατήσω!”, αναφέρει στην ανάρτησή του.

Η υπόθεση της παράστασης “Βερβερίτσα” στην οποία πρωταγωνιστεί

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).

Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουμε την πρώτη μας διπλή! Ω ΘΕΕ! #Σαββατακι #διπλούλα #τικαλα #λαλα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments