Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (10/2/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (10/2/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (10/2/19).

ζώδια κριός

Προσπαθείς να περιορίσεις τις ανησυχίες σου, για μια ερωτική υπόθεση μέσα στη σχέση σου.

Επικεντρώσου καλύτερα στο να γνωστοποιήσεις όσα σκέφτεσαι και νιώθεις στο άλλο σου μισό, μήπως και νιώσεις καθησυχασμένη. Οι δυο μαζί, μπορείτε να γράψετε το δικό σας μέλλον.

ζώδια ταύρος

Νιώθεις πως έφτασες στα όριά σου, μ’ ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου και θέλεις να κάνεις ό,τι μπορείς για ν’ αποστασιοποιηθείς…ή από το θέμα ή από τον ίδιο τον εραστή σου.

Το να παραβλέψεις το συγκεκριμένο ζήτημα ίσως είναι ελκυστικό… αλλά ξέρεις πως θα το βρεις μπροστά σου, και πάλι.Ίσως είναι καλύτερη τακτική, το να κάνεις γνωστές τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

ζώδια δίδυμοι

Υπάρχει λύση στο κοινό οικονομικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη σχέση σου και θα βρεθεί. Θα εξαρτηθεί όμως από σένα να επισημάνεις τι είναι αυτό που παρέλειψε να δει ή να δεχτεί, ο εραστής σου. Τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου, πρέπει να συνεργαστείτε ώστε να βρείτε τρόπο να λύσετε ρεαλιστικά το πρόβλημα. Είναι σαφές πως τα πράγματα θα γίνουν απλούστερα, με μια ειλικρινή συζήτηση ανάμεσά σας και θα μάθετε κι ένα χρήσιμο μάθημα, σχετικά μ’ αυτό.

ζώδια καρκίνος

Θα σου είναι πιο εύκολο σήμερα να αφοσιωθείς στη δουλειά ή σ’ ένα χόμπι, παρά ν’ ασχοληθείς μ’ ένα ερωτικό θέμα που χρειάζεται προσοχή. Παρόλο που θα είναι χρήσιμο ν’ αποσπαστεί η προσοχή σου, από το πρόβλημα ώστε να σκεφτείς την επόμενη κίνησή σου, μια απαραίτητη συζήτηση ανάμεσά σας θ’ αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη. Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, ότι έχουν ήδη ειπωθεί, όλα όσα πρέπει να ειπωθούν.

ζώδια λέων

Όσο κι αν θέλεις με πάθος ένα διάλειμμα σε άγνωστο περιβάλλον με τον αγαπημένο σου, υπάρχουν κάποια καθήκοντα που θα δημιουργήσουν εμπόδια. Ο χρόνος και η προσοχή σου θα ακολουθήσουν πολλές κατευθύνσεις και ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις στο ταίρι σου, ότι δεν έχεις καμία πρόθεση να αφήσεις τα παθιασμένα σου σχέδια, να παρεκκλίνουν. Θέλεις να δώσεις στις ερωτικές σου υποθέσεις, όλη σου την προσοχή και θα είσαι σε θέση να το κάνεις πολύ σύντομα.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια παρθένος

Η αίσθηση της επείγουσας ανάγκης που αφορά ένα ερωτικό πρόβλημα, είναι υπερβολική. Οπότε μη κοιτάς στο τί ήταν προφανές στο παρελθόν και μην δημιουργείς φανταστικά σενάρια. Όσο πιο αποφασισμένη είσαι να λύσεις το θέμα και να ρίξεις σ’ αυτό όλη σου την ενέργεια, τόσο πιο περίπλοκο θα γίνει. Αν είναι τόσο δευτερεύον όσο δείχνει, θα λυθεί μόνο του ούτως ή άλλως. Χαλάρωσε και εστίασε το πάθος σου, σε πιο ευφάνταστους και παραγωγικούς τρόπους.

ζώδια ζυγός

Μπορεί να πιστεύεις πως θ’ αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά τη ένταση στη σχέση σου, αν εφαρμόσεις την έμφυτη ικανότητά σου, ν’ αποκαταστήσεις ισορροπίες, μ’ οποιονδήποτε τρόπο. Αν η καρδιά σου λέει πως το τελευταίο που πρέπει να κάνεις είναι να πολεμήσεις τη φωτιά με φωτιά, τότε πρέπει να την ακούσεις Άφησε κατά μέρος την επιθετική τάση που έχεις, και επικεντρώσου σε ήρεμες ενέργειες. Γιατί αυτές… θα δουλέψουν.

ζώδια σκορπιός

Ορισμένα προσεκτικά επιλεγμένα, παθιασμένα λόγια, μπορούν να εμβαθύνουν την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Είναι ευχάριστο να υπάρξει πρόοδος στη σχέση σου. Η εξέλιξή της, δεν οφείλεται μόνο σ’ αυτά που θα πεις, αλλά και στον τρόπο που θα τα πεις. Θα εκπλαγείς κι εσύ η ίδια από τη ζεστασιά ή την ποιότητα του σεξουαλισμού, του λόγου σου, οπότε μη το καθυστερείς άλλο.

ζώδια τοξότης

Η εξυπνάδα και η αισιοδοξία σου, θα ελαφρύνουν τη βαριά ατμόσφαιρα στην εξέλιξη της σχέσης σου. Το να λειτουργεί κάποιος με απαισιοδοξία και να εστιάζει στα αρνητικά, δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι ρεαλιστής. Να είσαι ευγνώμον για όλα τα θετικά και να τα αγκαλιάσεις. Το να αφήσεις να ωριμάσει ένα φαινομενικά σοβαρό θέμα, σύντομα θα σε βοηθήσει να το κρίνεις σωστά.

ζώδια αιγόκερως

Θα είσαι περισσότερο δεκτική σε μια πρόταση, από ό, τι συνήθως. Ωστόσο, δεν θα δώσεις τις ευλογίες σου ολόψυχα, καθώς θα έχεις κάποιες επιφυλάξεις για να καταλήξεις σε συμφωνία. Προσπάθησε να καταλάβεις, αν οι επιφυλάξεις σου οφείλονται στο φόβο που έχεις για κάποιες αλλαγές. Η εξέλιξη της σχέσης σου, ίσως σε αναγκάσει να δεχτείς, ότι δεν μπορούν οι καταστάσεις να μένουν ίδιες για πάντα.

ζώδια υδροχόος

Μπορεί να χρειαστεί να επενδύσεις περισσότερη προσπάθεια από ό, τι προτιμάς, για να διατηρήσεις ισορροπίες στη σχέση σου. Η ένταση για να μειωθεί, χρειάζεται ήρεμο τρόπο. Αν σηκώσεις τον τόνο της φωνής σου, το ίδιο θα κάνει και ο αγαπημένος σου. Με αποτέλεσμα αυτή η μικροδιαφωνία μεταξύ σας, να κλιμακωθεί. Ανέλαβε λοιπόν τον έλεγχο και γίνε η φωνή της λογικής.

ζώδια ιχθύες

Άλλα σου λέει η διαίσθησή σου κι άλλο, τα ίδια σου τα μάτια. Με αποτέλεσμα να είσαι αβέβαιη για το ποιο από τα δυο να πιστέψεις. Αυτό που πιθανώς βλέπεις, είναι η αρνητική ή απαισιόδοξη πλευρά, του τι συμβαίνει τώρα. Αυτό που νιώθεις, είναι πιθανότερα πιο ακριβές. Κάποια στιγμή, θα πρέπει να αποκαλύψεις στο ταίρι σου, το πόσο μπερδεμένη νιώθεις. Και αν το κάνεις για να κερδίσεις την υποστήριξή του, τότε θα την έχεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments