Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: “Γκέλα” με Μπιλμπάο, στους 6 η διαφορά από Ρεάλ (vid)

Μπαρτσελόνα: “Γκέλα” με Μπιλμπάο, στους 6 η διαφορά από Ρεάλ (vid)
Μπαρτσελόνα: Με τον Τερ Στέγκεν να κάνει τρομερές αποκρούσεις, οι μπλαουγκράνα... γλίτωσαν ακόμα μεγαλύτερο κάζο από την Μπιλμπάο, με την οποία ήρθαν ισόπαλοι 0-0.

Μπαρτσελόνα: “Γκέλα” για την Μπάρτσα στο Μπιλμπάο. Οι Καταλανοί δεν ήταν καλοί απέναντι στην Αθλέτικ, ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 και η Ρεάλ μείωσε την απόστασή της από την κορυφή στους 6 βαθμούς.

Κι αν δεν ήταν ο Τερ Στέγκεν, το κάζο θα ήταν μεγαλύτερο. Ο Γερμανός τερματογύλακας έκανε απίθανη εμφάνιση στο «Σαν Μαμές» και ήταν η μοναδική αιτία που η Αθλέτικ δεν κατάφερε να νικήσει την Μπαρτσελόνα. Κάτι που με βάση την απόδοσή της, άξιζε να κάνει. Τελικά το 0-0 έτσι όπως εξελίχτηκε η βραδιά στο Μπιλμπάο, μόνο ικανοποιημένη μπορεί να αφήνει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η πρώτη εκπληκτική απογείωση του Γερμανού πορτιέρο ήρθε στο 17′ σε σουτ του Σουσαέτα. Στο 24′ ο Ραούλ Γκαρθία έπιασε ανάποδο ψαλίδι, αλλά κι εκεί βρισκόταν ο Τερ Στέγκεν. Σε όλα αυτά η Μπάρτσα δεν είχε απάντηση. Γενικότερα σε όλο το ματς δεν κατέγραψε ούτε μία καλή στιγμή για να σκοράρει. Απολύτως καμία. Αντιθέτως, ο Ραούλ Γκαρθία (41′) από ένα μέτρο, μόνος του στο πίσω δοκάρι, πλάσαρε ξυστά άουτ.

Ο Μέσι ήταν επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του και όλη η ομάδα δυσλειτουργούσε. Ο Ινιάκι όμως πετούσε στην επίθεση των Βάσκων. Στο 79′ άγγιξε το γκολ, μα ο Τερ Στέγκεν έκανε μυθική εξ επαφής επέμβαση. Ο Γερμανπός τον σταμάτησε εκ νέου στο 81′. Μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε άλλη φάση για γκολ και η Αθλέτικ πιστοποίησε την άνοδό της εδώ και δύο μήνες, ενώ η Μπαρτσελόνα με τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία είδε τη Ρεάλ να την πλησιάζει πλέον επικίνδυνα στο -6.

* Το σερί σκοραρίσματος της Μπαρτσελόνα σταμάτησε στις 37 αγωνιστικές (3ο καλύτερο στην ιστορία της La Liga)!

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γκαριτάνο): Ερερίν, Μπαλενθιάγα, Γιεράι, Ινιγο Μαρτίνεθ, Ντάνι Γκαρθία, Μπενιάτ (56′ Σαν Χοσέ), Γιούρι, Σουσαέτα (62′ Μουνιαΐν), Ραούλ Γκαρθία, Ινιάκι Ουίλιαμς (89′ Κόντρο)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ (89′ Βερμάλεν), Σεμέντο, Σέρζι Ρομπέρτο, Βιδάλ (63′ Αλενιά), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Κουτίνιο (75′ Ντεμπελέ), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments