Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτή η αθλήτρια έφερε γούρι στον “Δικέφαλο”

ΠΑΟΚ: Αυτή η αθλήτρια έφερε γούρι στον “Δικέφαλο”
Είναι φανατική οπαδός του ΠΑΟΚ.

Αθλήτρια και φανατική οπαδός του ΠΑΟΚ έχει αποδειχτεί το γούρι του δικεφάλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την παγκόσμια πρωταθλήτρια ταυ καράτε, την Έλενα Χατζηλιάδου. Όποτε της το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, πηγαίνει στην Τούμπα να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδα. Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Κυριακής (10/2) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η καλλονή αθλήτρια του καράτε, σπουδάζει ιατρική στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί με τον πατέρα και προπονητή της, Μάξιμο, και έναν συναθλητή της,τον Ηλία Μουταφτσή παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τις θέσεις των επισήμων, όπως αναφέρει το inpaok. O Ηλίας Μουταφτσής, με καταγωγή από τις Σέρρες, είναι ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες αθλητές του καράτε, με αξιόλογα πλασαρίσματα σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Για την Έλενα οι στιγμές στην Τούμπα ήταν από τις ελάχιστες που αφιέρωσε στον εαυτό της διότι μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο ελεύθερος χρόνος της είναι αυστηρά περιορισμένος. Αυτή την εβδομάδα Θα μεταβεί στο Ντουμπάι προκειμένου να πάρει μέρος σε διοργάνωση που δίνει βαθμούς για τους Ολυμπιακούς.

Δείτε την καλλονή αθλήτρια και οπαδό του ΠΑΟΚ

*Φωτογραφίες instagram

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments