Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Καραμέρος: Παραιτήθηκε από Αντιπεριφερειάρχης, φουλάρει για Δήμαρχος στο Μαρούσι

Γιώργος Καραμέρος: Παραιτήθηκε από Αντιπεριφερειάρχης, φουλάρει για Δήμαρχος στο Μαρούσι
Ο υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος, έστειλε μήνυμα ότι "η πόλη είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα, να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο".

Ο Γιώργος Καραμέρος απηύθυνε ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και αλλαγής για το Μαρούσι, έπειτα από 13 χρόνια.

Ο Γιώργος Καραμέρος -κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδυασμού του #Ενωμένο Μαρούσι- ανακοίνωσε την παραίτησή του από Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα, προκειμένου να «αφοσιωθεί πλήρως στο Μαρούσι».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γιώργος Καραμέρος ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες 41 δημοτικών συμβούλων (22 ανδρών και 19 γυναικών).

Παρακολουθήστε ζωντανά σε livestreaming μετάδοση την ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι. #enomenomaroussi

Gepostet von Γιώργος Καραμέρος am Sonntag, 10. Februar 2019

Ο κ. Καραμέρος κράτησε αποστάσεις από τα κόμματα, σημειώνοντας ότι η πολυχρωμία της ανεξαρτησίας από κομματικά δεσμά και μικροπολιτικές επιδιώξεις είναι αυτή που δίνει πνοή στην πόλη και ενώνει όλους τους Μαρουσιώτες.

Συμπλήρωσε πως νέα πρόταση είναι μόνο αυτή που καταθέτει το «Ενωμένο Μαρούσι», καθώς οι άλλοι συνδυασμοί αποτελούν κομμάτια του παλιού συστήματος που ξεκαθαρίζουν εσωκομματικές διαφορές.

Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο χαρακτήρισε «περισσότερο σαφές από ποτέ» την ετοιμότητα της πόλης «να γυρίσει σελίδα.

Να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, με νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες και να προχωρήσει επιτέλους μπροστά.

Ανθρώπους που έχουν αφήσει στο σπίτι τους τις κομματικές και πολιτικές τους ταυτότητες και βρίσκονται εδώ από κάθε γενιά αλλά και από κάθε γειτονιά που τους συνδέει η αγάπη για το Μαρούσι και το όραμα για μια πόλη ανθεκτική, ζωντανή, ανοιχτή και πολύχρωμη μια πόλη πρότυπο».

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση

Γιώργος Καραμέρος: Η ομιλία του

“Η σημερινή σας μαζική συμμετοχή στέλνει βροντερό και ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής με νέους ανθρώπους στο Μαρούσι”, τόνισε στην ομιλία του ο Γ. Καραμέρος επισημαίνοντας χαρακτηριστικά.

«Είναι πιο σαφές από ποτέ, ότι μετά από 13 χρόνια, η πόλη μας είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα.

Είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, με νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες και αντιλήψεις, και να προχωρήσει επιτέλους μπροστά.

Ανθρώπους με δίψα για αλλαγή που έχουν αφήσει στο σπίτι τους τις κομματικές και πολιτικές τους ταυτότητες.

Βρίσκονται εδώ για να ενώσουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους μαζί μας.

Ανθρώπους από κάθε γενιά αλλά και από κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου που τους συνδέει κάτι που υπερβαίνει όλα τα υπόλοιπα: Η αγάπη για το Μαρούσι.

Κι αυτό το συναίσθημα είναι που μας ωθεί να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να δούμε την πόλη μας εκεί που της αξίζει.

Μια πόλη ανθεκτική, ζωντανή, ανοιχτή και πολύχρωμη. Μια πόλη πρότυπο για την οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ομιλίας του κ. Καραμέρου, εδώ.

Η λίστα με τις υποψήφιες και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments