Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου για τη Τρίτη (12/2/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου για τη Τρίτη (12/2/19)
Ζώδια σήμερα: Τι προβλέπει ο αστρολόγος.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου για τη Τρίτη (12/2/19).

ζώδια σήμερα Κριός .

Μήπως ο προϋπολογισμός σας χρειάζεται νέα οπτική, αγαπητοί Κριοί; Το Τέταρτο της Σελήνης στον ακέραιο Ταύρο, θα απαιτήσει να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας και απώλειας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση.

Θέστε όρια στα έξοδά σας, ειδικά για επώνυμα και πολυτελή κομμάτια που δεν είναι απαραίτητα… Πρέπει να στήσετε ένα πλάνο αποταμίευσης και να το ακολουθήσετε το πλάνο, για να βρείτε ξανά μια ισορροπημένη πορεία!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αναρωτιέστε «ποιο είναι το νόημα», αγαπητοί Ταύροι; Αυτό οφείλεται στο Τέταρτο Σελήνης στο ζώδιό σας, που σας προκαλεί μια υπαρξιακή αναζήτηση!

Να ξέρετε ότι θα θέσετε τον εαυτό σας υπό τον πιο αυστηρό σας φακό: Ποιο είναι το στίγμα που αφήνετε στον κόσμο; Φροντίζετε να ικανοποιείτε την ψυχή σας; Η παρασκηνιακή σας εικόνα είναι ίδια με αυτή που δείχνετε στην κοινωνική σας ζωή;

Όσο επώδυνο κι αν σας φανεί κάποιες στιγμές να απαντήσετε αυτά τα ερωτήματα, μην αγνοήσετε το εσωτερικό σας κάλεσμα!

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου για τη Τρίτη (12/2/19)

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Για κανέναν δεν είναι εύκολο να απαρνείται την «βολή» του, αγαπητοί Δίδυμοι. Ούτε καν για εσάς, που είστε λάτρεις της ποικιλίας! Ένα Τέταρτο Σελήνης στον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων, θα σας βοηθήσει να αποχαιρετίσετε απαρχαιωμένες καταστάσεις. Μπορεί να είναι μια σχέση που έκανε τον κύκλο της, ίσως ένας φόβος που σας εμποδίζει να προχωρήσετε. Αρχίστε να στήνετε μια στρατηγική ομαλής εξόδου, για να απαγκιστρωθείτε αργά και σταθερά. Αν δεν είστε έτοιμοι για οριστική εγκατάλειψη, πρέπει να πάψετε να παραπονιέστε και να αποδεχθείτε τα δεδομένα… Αλλά αυτό είναι κάτι που θα μπορούσατε να το αντέξετε;

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Θυμάστε ότι δεν υπάρχει «εγώ» στις ομάδες, αγαπητοί Καρκίνοι; Αν όχι, θα σας το θυμίσει το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο και τον τομέα σας της συνέργειας! Ίσως τελευταία να έχετε επωμιστεί περισσότερες ευθύνες απ’ όσες σας αναλογούν. Επειδή το φορτίο είναι βαρύ, έχετε ζητήσει τη βοήθεια που χρειάζεστε; Σκεφτείτε μήπως «απενεργοποιείτε» τους άλλους, όταν τρέχετε να τα κάνετε όλα πριν προλάβουν να σας συνδράμουν. Μια ειλικρινή συζήτηση θα σας βοηθήσει να δείτε με συνολική εικόνα των πραγμάτων. Αφήστε και τους άλλους να δράσουν!

ζώδια σήμερα Λέων

Μήπως ενίοτε παραείστε φιλόδοξοι, αγαπητοί Λέοντες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο, θα φωτίσει τον τομέα της καριέρας και θα ζητήσει να θυμηθείτε τις υποσχέσεις σας για τη νέα χρονιά. Ίσως ο υπερβολικός ζήλος να σας ώθησε να αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε. Πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, για να ανασυγκροτηθείτε και να βάλετε σε σειρά τα εγχειρήματά σας. Μόνο έτσι έχετε πιθανότητες να υλοποιήσετε τις μεγάλες σας ιδέες. Από την άλλη πλευρά, μήπως αναμένατε την κατάλληλη στιγμή για να τις βάλετε σε κίνηση; Έχει φτάσει, περάστε στην πράξη!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα! Όσο μεγαλεπήβολα κι αν είναι τα οράματά σας, τα πάντα προοδεύουν με ένα βήμα την κάθε φορά. Επιστρατεύστε την αναλυτική σκέψη σας και σπάστε τα εγχειρήματά σας σε μικρότερα κομμάτια. Διαχωρίστε όσα υλοποιούνται άμεσα από όσα αφορούν πιο μακροπρόθεσμους στόχους. Αν κολλήσετε κάπου, συζητήστε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Θα καταλήξετε στον τέλειο συνδυασμό της ρεαλιστικής τους οπτικής με τα δικά σας ζητούμενα!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Όσο ελκυστικό κι αν είναι το μυστήριο και το ύφος, ο αυθεντικός σας εαυτός θα κάνει τους άλλους να μείνουν! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο και τον 11ο Οίκο σας της οικειότητας, στήνει το σκηνικό για πιο βαθιές σχέσεις. Αν δεν θέλετε να ρίξετε όλα τα τείχη σας, προτιμήστε να κάνετε μικρά βήματα. Μοιραστείτε λίγα στοιχεία στην αρχή, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να γίνετε ευάλωτοι. Από την ανταπόκριση και την αντίδραση της άλλης πλευράς, θα κρίνετε αν θα προχωρήσετε. Μην «σπαταλιέστε» σε άτομα που δεν σας εκτιμούν… Να θυμάστε ότι δεν βγαίνει για αναζήτηση ο θησαυρός!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Οι δυναμικές συμπράξεις κερδίζουν, αγαπητοί Σκορπιοί! Με το Τέταρτο της Σελήνη στον Ταύρο και τον οίκο σας της συνεργασίας, μπορείτε να προσεγγίσετε κι άλλο την πραγμάτωση των σημαντικών σας εγχειρήματος. Εστιάστε στους στόχους σας και πάρτε τις αποφάσεις που θα εξυπηρετήσουν τα φιλόδοξα όνειρά σας. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, επιστρατεύστε το δίκτυο στήριξης που διαθέτετε για τα καλύτερα αποτελέσματα. Δώστε χώρο και χρόνο στην ομάδα και αφήστε την έμπνευση να καθοδηγήσει τη δημιουργική σας εξέλιξη!

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου για τη Τρίτη (12/2/19)

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ακόμη δυσκολεύεστε να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, αγαπητοί Τοξότες; Το εξισορροπητικό Τέταρτο Σελήνης στον Ταύρο, κεντρίζει τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας και της υγείας σας. Δεν χρειάζεται κόπος, χρειάζεται τρόπος για να φροντίσετε περισσότερο την καλή φυσική σας κατάσταση. Βάλτε την εξάσκηση στην καθημερινότητά σας, προσέξτε τη διατροφή σας, πίνετε περισσότερο νερό στη διάρκεια της μέρας. Λίγες αλλαγές στις επιλογές σας θα είναι αρκετές, ώστε να σας γίνουν συνήθεια και να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ελέγξτε ξανά τις στρατηγικές προβολής σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το Τέταρτο της Σελήνης από τον Ταύρο και τον 5ο Οίκο της προσωπικής σας προώθησης, δίνει το έναυσμα να καταλάβετε πού μπορεί να κάνετε λάθος. Δεν χρειάζεται να ντυθείτε εκκεντρικά ή να προκαλέσετε, αρκεί μόνο να επιστρατεύσετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Οι ιδέες σας θα τραβήξουν την προσοχή των κατάλληλων ανθρώπων, που θα σας ανοίξουν τις πόρτες της επιτυχίας. Να ακούσετε τις απόψεις τους, θα σας οδηγήσουν στον τερματισμό που ονειρεύεστε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Νιώθετε το σπιτικό σας ως το καταφύγιό σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, ίσως σας ωθήσει να κάνετε πιο προσωπικούς τους χώρους σας. Καταγράψτε τις επισκευές που πρέπει να γίνουν, ανανεώστε τα χρώματα σε τοίχους και διακοσμητικά. Μην το παρακάνετε με τα έντονα στοιχεία, ειδικά στα σημεία που εργάζεστε ή χαλαρώνετε. Ωστόσο, δημιουργήστε και εκείνες τις γωνιές που θα αποδίδουν την φλογερή και δημιουργική ιδιοσυγκρασία σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μήπως έχετε χάσει το χαμόγελό σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ιχθύες; Μην ανησυχείτε καθόλου! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο, κεντρίζει τον 3ο Οίκο σας του πνεύματος και του διαλόγου. Ενδώστε στην παρόρμηση να συναντήσετε ευχάριστους ανθρώπους και αφήστε το χιούμορ σας να ρέει. Το γέλιο είναι η καλύτερη θεραπεία για πολλές ασθένειες, κυρίως όσες σχετίζονται με την ψυχολογία. Ανορθώσετε τη δική σας από σήμερα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments