Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Επίθεση από τα άκρα σκέφτεται ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Επίθεση από τα άκρα σκέφτεται ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κατά νου τα αδύνατα σημεία των Ουκρανών.

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ και επικεντρώνεται στο ματς με την Ντιναμό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει κατά νου τα αδύνατα σημεία των Ουκρανών.

Όπως αναφέρει το gavros.gr, o Πορτογάλος τεχνικός θα «χτυπήσει» με τους εξτρέμ, από τα άκρα, την ομάδα του Χάτσκεβιτς. Μην ξεχνάμε πώς υπάρχει και η απουσία του διεθνή Κροάτη αμυντικού Πίβαριτς. Με δεδομένο ότι τη θέση του θα πάρει ο νεαρός Μικολένκο, ο Μαρτίνς περιμένει από τα εξτρέμ του Ολυμπιακού να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Ετοιμάζει για την αρχική ενδεκάδα Ποντένσε και Ζιλ Ντίας, ποντάροντας στην ταχύτητα και την τεχνική των συμπατριωτών του, καθώς είναι παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις, προκαλώντας… ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ουκρανική ομάδα. Στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος ανέφερε ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, με στόχο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς

Για το ματς: “Είναι σημαντικό το ότι έχουμε ένα τόσο σπουδαίο ματς μπροστά μας. Από τον Ιούνιο είχαμε στόχο να βρεθούμε εδώ και να προχωρήσουμε ακόμη πιο πέρα. Έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε σε αυτό και να ξεχάσουμε ό,τι έγινε την Κυριακή. Όπως είδαμε όλοι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να το διαχειριστούμε. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να διορθώσουμε τα λάθη του περασμένου αγώνα και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση”

Για το πρώτο παιχνίδι Oλυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου και τη σημασία του: “Σε καμία περίπτωση δεν είναι καθοριστικό. Σε αυτή τη φάση η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες. Ακόμα και αν νικήσουμε αύριο, δεν θα μπορούμε να πούμε ότι προκριθήκαμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με ποιότητα και νεαρούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα θα γίνει ένα δύσκολο ματς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε αύριο το πλεονέκτημα, αλλά σίγουρα δεν κρίνεται κάτι σε έναν αγώνα”.

Για την κατάσταση των Φορτούνη και Ομάρ: “Ο Ομάρ δεν είναι έτοιμος, αλλά ο Φορτούνης θα είναι αύριο στο ματς. Πήγε κανονικά η αποθεραπεία του, προπονήθηκε σήμερα και θα είναι έτοιμος να παίξει”.

Για τη Ντιναμό: “Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της, έχει παίξει επτά φιλικά το τελευταίο διάστημα και έτσι έχουμε εικόνα. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για αυτούς, αλλά είναι το πρώτο μετά από μια διακοπή. Είναι η ίδια ομάδα, με τον ίδιο προπονητή και με δύο προσθήκες. Ξέρουμε τη φιλοσοφία τους, είναι αντίστοιχη με την δική μας. Διαθέτει ποιότητα και καλούς παίκτες. Ξέρουμε πώς παρουσιάζεται στους αγώνες της. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο τι περιμένουμε να δούμε. Ξέρουμε ποιό είναι το αγωνιστικό στιλ της. Δεν είναι δύσκολο για εμάς να την μελετήσουμε. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν επηρεάζει την ταυτότητα της ομάδας και το πώς θα παρουσιαστεί”.

Για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα μετά την ήττα στην Τούμπα: “Σίγουρα περιμένω να βγάλουν οι παίκτες μου ποδοσφαιρικό εγωισμό. Η ομάδα θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται. Ήταν ο στόχος μας να βρισκόμαστε εδώ και να συνεχίσουμε. Η ομάδα έχει τους στόχους της και θέλει να δώσει απαντήσεις και να προχωρήσει. Ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους μας. Όλοι οι παίκτες αυτής της ομάδας έχουν δείξει ότι είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές και να είστε σίγουροι πως θα το κάνουν ξανά”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό ματς. Δεν σκεφτόμαστε τη συνέχεια. Η ενέργειά μας είναι συγκεντρωμένη σε αυτό το παιχνίδι. Αμέσως μετά από αυτό θα σκεφτούμε και το ντέρμπι που ακολουθεί”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments