Ελλάδα

Παναγιώτης Σίμωσης: Πέθανε ο ισοβίτης που είχε εκτελέσει τρία άτομα στην Ερέτρια

Παναγιώτης Σίμωσης: Πέθανε ο ισοβίτης που είχε εκτελέσει τρία άτομα στην Ερέτρια
Παναγιώτης Σίμωσης: Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον θάνατο τριών ατόμων σε ταβέρνα στην Ερέτρια.

Παναγιώτης Σίμωσης: Ο άνθρωπος που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τριπλή δολοφονία στην Ερέτρια, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2010. Ο Σίμωσης είχε μεταβεί σε παραλιακή ταβέρνα της Ερέτριας, όπου πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα. Τον 52χρονο δικηγόρο Αθηνών Θανάση Θάνο, τον 34χρονο επιχειρηματία Ανδρέα Καρμίρη από το Κορωπί και τον 34χρονο Γιώργο Παπαδόπουλο από το Μενίδι.

Στο περιστατικό υπήρχε και ένα τέταρτο άτομο, το οποίο ήταν μαζί με τα θύματα στο τραπέζι της ταβέρνας. Ωστόσο, γλίτωσε από τύχη, καθώς την ώρα των πυροβολισμών είχε απομακρυνθεί από το σημείο μιλώντας στο τηλέφωνό του.

πηγή: eviazoom.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία θύματα είχαν μεταβεί στην Ερέτρια από την Αθήνα για τον Σίμωση. Οι τρεις τους ήθελαν να πάρουν ένα μέρος από τα χρήματα που τους όφειλε ο μετέπειτα δράστης.

Το γεγονός ότι θα προχωρούσαν στην κατάσχεση του σπιτιού και των επιχειρήσεων που διατηρούσε αν δεν τους έδινε τα χρήματα που τους χρωστούσε, εξόργισε τον 54χρονο τότε επιχειρηματία, ο οποίος τους πυροβόλησε και τους σκότωσε.

Ο Παναγιώτης Σίμωσης έδινε τον τελευταίο καιρό μάχη με τον καρκίνο. Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αθηνών. Εκεί όπου και κατέληξε.

πηγή video: eviazoom youtube

Οι συγγενείς του έκαναν συνεχόμενα διαβήματα για την αποφυλάκισή του, για λόγους υγείας. Ωστόσο όλα εξ αυτών απορρίφθηκαν από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια το 2011, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, όπως ζητούσε ο δικηγόρος του, ο οποίος έκανε λόγο στη δίκη για «πρότερο έντιμο βίο» του πελάτη του και «ανάρμοστη-επιθετική συμπεριφορά των θυμάτων».

Η Εισαγγελέας της έδρας, Κυριακή Στεφανάτου είχε προτείνει την ενοχή του σύμφωνα με το κατηγορητήριο και την επιβολή της ισόβιας κάθειρξης για κάθε ανθρωποκτονία, όπως και έγινε.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments