Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/2/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/2/19)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Τετάρτη (13/2/19).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/2/19).

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που τν κυβερνά ο Ερμής. Από τους Ιχθύες που βρίσκεται ο πλανήτης της επικοινωνίας, ενισχύει τη διαίσθηση και τη φαντασία σας. Αυτή είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με τις πρακτικές διαλογισμού σας. Ο Ερμής θα παραμείνει στους Ιχθύες μέχρι τις 17 Απριλίου.

Ο Άρης είναι στον Κριό, όπου συνάντησε τον Ουρανό. Ο ανατρεπτικός Ουρανός βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο από τον Μάρτιο του 2011, θα το εγκαταλείψει φέτος στις 6 Μαρτίου. Η θέση του εκεί αφορά το να είστε ο πραγματικός σας εαυτός. Ο Άρης θα κεντρίσει περισσότερο αυτή την ανάγκη, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν βιώσετε κι άλλες αποκαλύψεις!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/2/19)

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Από εκεί ενισχύει τις επικοινωνίες και την απρόσκοπτη διακίνηση πληροφοριών. Είναι πολλά αυτά που τεκταίνονται στον κόσμο που περιγράφεται ως «επικοινωνιακός»!

Σήμερα Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι χρήσιμο ή πολλά υποσχόμενο για τα οικονομικά σας συμφέροντα και φιλοδοξίες. Μπορεί να είναι κάτι που έχετε κάνει και παλιά. Η μέρα θα είναι συναισθηματική, τεταμένη και απρόβλεπτη στις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τους νέους. Ένα τηλεφώνημα ή κάποιο e-mail από ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα θα σας προβληματίσει σχετικά με μια απόφαση που θα πάρετε ή μια απάντηση που θα δώσετε.

Πολλές από τις γυναίκες ηλικίας 35 ετών, θα επικεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στο να βρουν μια πρακτική λύση σε μια δυσάρεστη ή αντιφατική κατάσταση. Ερωτική ζωή: Σήμερα θα βιώσετε ξεχωριστά συναισθήματα για κάποιο φλερτ ή ερωτική σχέση στο χώρο εργασίας σας, με κάποιον πελάτη ή συνεργάτη. Μπορεί να δοκιμαστεί μια συμβίωση (χωρίς γάμο) και ίσως υπάρξει πιθανότητα χωρισμού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη φυσική σας κατάσταση. Για τους περισσότερους από εσάς, αυτό μπορεί να οφείλεται στη μεγάλη ψυχική ένταση των τελευταίων ημερών. Αλλά την Τετάρτη θα έχετε σημαντικά και επείγοντα καθήκοντα που θα πρέπει να διεκπεραιώσετε.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/2/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πετύχετε εάν στηριχτείτε κυρίως τον εαυτό σας. Την Τετάρτη θα έχετε όνειρα ή μια δέσμευση που θα αφορούν ένα πρόσωπο που έχει αποβιώσει. Σε γενικές γραμμές, η Τετάρτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα και αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις δικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Τετάρτη θα σκεφτείτε τις πράξεις του παρελθόντος και τις συνέπειές τους στο παρόν. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες που σχετίζονται κυρίως με την εργασία σας. Θα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια ή για επαφές με άτομα από διάφορα μέρη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα ασχοληθείτε με συγγενείς ή φίλους. Θα χαρείτε με κάποιο μήνυμα ή συζήτηση με κάποιον που ζει σε άλλο σπίτι. Σήμερα τα ταξίδια επαγγελματικής φύσης θα είναι επιτυχημένα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments