Ελλάδα

Έγκλημα στον Πειραιά: Σοκάρει το μένος της Χιλιανής που κατακρεούργησε τον 50χρονο ναυτικό

Έγκλημα στον Πειραιά: Σοκάρει το μένος της Χιλιανής που κατακρεούργησε τον 50χρονο ναυτικό
Το έγκλημα στον Πειραιά σημειώθηκε ύστερα από τσακωμό του ζευγαριού στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Έγκλημα στον Πειραιά: Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας του συνταξιούχου ναυτικού στον Πειραιά.

Η 50χρονη κατηγορούμενη, την οποία φιλοξενούσε στο σπίτι του ο 79χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, όχι μόνο μαχαίρωσε τον άτυχο άνδρα, αλλά του αφαίρεσε και ζωτικά όργανα.

Όπως μάλιστα μεταδίδει και το Star, δεν δίστασε να του κλείσει το στόμα με μανταλάκια, για να σταματήσει να φωνάζει.

H ορμή της κατηγορούμενης ήταν τέτοιο που μέχρι και ο ιατροδικαστής «πάγωσε» κατά τη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

Η 55χρονη από την Χιλή με ένα κουζινομάχαιρο κατάφερε στον άτυχο συνταξιούχο απανωτές και πολλαπλές κακώσεις. Το θύμα είχε βαθιά τραύματα στο λαιμό, στο θώρακα και την κοιλιά, ενώ τα χέρια του είχαν αμυχές καθώς όπως διαπιστώθηκε το θύμα πάλευε για τη ζωή του.

Φωτογραφία: Eurokinissi


Έγκλημα στον Πειραιά: Το χρονικό της φρίκης

Ο άνδρας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/02) κατακρεουργημένος και ημίγυμνος μέσα σε μία λίμνη αίματος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, στην οδό Σαχτούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε σχέση με την Χιλιανή.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μετά από τσακωμό που είχε το ζευγάρι στο διαμέρισμα που διέμενε. Κάποια στιγμή οι φωνές σταμάτησαν, με αποτέλεσμα οι γείτονες να θεωρούν ότι ο καβγάς έλαβε τέλος.

Ωστόσο, σε κανέναν δεν πήγε το μυαλό σε όσα ακολούθησαν. Το  ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται ξανά. Αυτή τη φορά με μεγαλύτερη ένταση, γεγονός που ανησύχησε τους γείτονες. Έτσι, αμέσως κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. Οι άνθρωποι της Αστυνομίας έφτασαν, αλλά ήταν ήδη αργά. Άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα τον μαχαίρωσε με μανία πάρα πολλές φορές και σταμάτησε μόνο όταν το μαχαίρι έσπασε. Πριν ξεκινήσει να τον μαχαιρώνει τον είχε χτυπήσει με μία γλάστρα στο κεφάλι προκειμένου να τον ακινητοποιήσει.Μετά το έγκλημα, επέστρεψε στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε αγκαλιά με τον σκύλο της.

Εκεί την βρήκαν οι αστυνομικοί και όπως έλεγαν έδειχνε χαμένη και σαν να μην ήξερε το τι είχε προηγηθεί.

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο (16/2/19)

Φωτογραφία: Eurokinissi


Έγκλημα στον Πειραιά: Η μαρτυρία της κόρης του θύματος

«Την είχε λυπηθεί ο πατέρας μου και την κράταγε στο σπίτι, την έδιωχνε να φύγει, δεν έφευγε», υποστήριξε η κόρη του θύματος, που ανέφερε πως την είδε για πρώτη φορά όταν την κατέβαζαν από το διαμέρισμα οι αστυνομικοί.

Η ίδια ανέφερε ότι ο 79χρονος είχε υποστεί πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ η σύντροφός του τού είχε σπάσει και μία γλάστρα στο πρόσωπο.

«Ήταν ήσυχος άνθρωπος, ήρεμος, δεν ήταν άνθρωπος που να κάνει κακό», δήλωσε η αδελφή του θύματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments