Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/2/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/2/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/2/19).

ζώδια κριός

Μπορεί να πιστεύεις πως ενεργείς έξυπνα και δεν μπορεί να καταλάβει ο άλλος την ανησυχία σου. Αλλά αγνοείς πόσο διάφανα είναι τελικά τα συναισθήματά σου.

Γιατί να μην είσαι απλά ο εαυτός σου, αντί να προσπαθείς να κρυφτείς ? Δήλωσε στον εραστή σου πώς νιώθεις για να μπορεί να σε αντιμετωπίσει με την ανάλογη ειλικρίνεια κι εκείνος.

ζώδια ταύρος

Η επιθυμία σου να ταρακουνήσεις τη σχέση σου για να δεις τί θα προκύψει από αυτό, θα ενταθεί σήμερα.

Παρόλο που δε σ’ αρέσει να δημιουργείς χάος, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως η κατάσταση που θα δημιουργήσεις, θα σε υποχρεώσει σε εξηγήσεις απέναντι στον εραστή σου.

Καλύτερα ν’ αντισταθείς στη συγκεκριμένη παρόρμηση, ακόμη κι αν πιστεύεις πως σ’ έχει κουράσει το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου. Θα μπορούσες να διαπραγματευτείς καλύτερα, με άλλη τακτική.

ζώδια δίδυμοι

Ο πειρασμός να ρισκάρεις στα ερωτικά σου, μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα ελκυστικός. Το να διακινδυνεύσεις, μπορεί να έχει οφέλη, αν δεν γίνει ασυνείδητα ή χωρίς λόγο. Άν σκοπό έχει, να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις πού βρίσκεσαι με τον εραστή σου, στη σχέση σας, τότε αξίζει την προσπάθεια. Και με λίγη φαντασία και φροντίδα, θα μείνεις και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

ζώδια καρκίνος

Ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου, θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολο, επειδή θέλεις να γνωστοποιήσεις κάποιες σκέψεις σου. Μπορεί να γνωρίζεις εκ των προτέρων, την ένταση που μπορεί να προκύψει αν κάνεις αυτή την κίνηση. Όμως γνωρίζεις ταυτόχρονα, πως δεν μπορείς να συνεχίσεις, παραμένοντας ήσυχη όταν αισθάνεσαι τόσο έντονα παθιασμένη. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σου, άφησε τον εραστή σου, να μάθει με κάθε λεπτομέρεια, τί κρύβεται στο μυαλό σου.

ζώδια λέων

Ο εραστής σου μπορεί να χρειαστεί να αντλήσει από τη συναισθηματική σου δύναμη, αυτή τη στιγμή και μπορείς να του δώσεις την εμπνευσμένη ώθηση που χρειάζεται. Μπορείς ν’ αλλάξεις την συγκέντρωσή σου από τις δικές σου ανάγκες, στις δικές του, χωρίς δεύτερη σκέψη. Και γνωρίζεις τί ακριβώς να του πεις για να τον εμψυχώσεις.

ζώδια παρθένος

Μόλις μια κατάσταση στη σχέση σου θεριεύει απειλητικά το κεφάλι της, μπορεί να εξαφανιστεί την ίδια στιγμή….αλλά με τη βοήθεια σου. Αν αυτό έχει να κάνει με μια διαφωνία ανάμεσά σας, τότε το πρόβλημα μπορεί εύκολα να εξαφανιστεί, δίνοντας έμφαση σε μια γρήγορη λύση. Όντας εκ των προτέρων, ειλικρινής και επιτρέποντας στο ταίρι σου να δει πόσο πρόθυμη είσαι να υπερνικήσεις το εμπόδιο, θα δείξει και την εξέλιξη στη σχέση σας.

ζώδια ζυγός

Δείξε σήμερα λίγο παραπάνω αποφασιστικότητα, επειδή ένα ζήτημα στη σχέση σου δεν θα εξαφανιστεί από μόνο του. Ευτυχώς, είσαι ευλογημένη, με άφθονο παθιασμένο σκοπό τώρα και αυτό μπορεί να σε σπρώξει να κοιτάξεις πέρα από το εμπόδιο, σε μια λύση που περιμένει να εφαρμοστεί. Αν έχεις προετοιμαστεί για ν’ ασχοληθείς και να κάνεις ό,τι μπορείς για να το ξεπεράσεις, τότε οι προκλήσεις, θα εξασθενίσουν γρήγορα.

ζώδια σκορπιός

Άφησε στην άκρη κάθε προκατάληψη, γιατί ένας σοβαρός κίνδυνος στη σχέση σου, απαιτεί να είναι το μυαλό σου, όσο το δυνατόν πιο ανοικτό και δεκτικό. Σίγουρα, τα ερωτικά ζητήματα πρέπει να εξετάζονται, αλλά η ευκαιρία να γοητεύσεις τώρα φαίνεται να παρέχει τα στερεά θεμέλια που χρειάζεσαι για να δημιουργηθεί πρόοδος στη σχέση σου. Ας είσαι προσεκτική με τα ερωτικά σου. Αν μάλιστα επενδύσεις και λίγη περισσότερη πίστη κι αυτοπεποίθηση, ίσως να είναι όλα όσα χρειάζεσαι.

ζώδια τοξότης

Αν περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια αμήχανη συζήτηση με το ταίρι σου, τότε θα περιμένεις για πολύ! Το παρόν μπορεί να είναι ό,τι πρέπει, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να ξεκινήσει αυτή η συζήτηση. Αυτό που έρχεται στο φως θα σας βοηθήσει να δείτε από κοινού ένα θέμα, με διαφορετικό και κατανοητό τρόπο, ώστε να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας σας και να το αποφύγετε.

ζώδια αιγόκερως

Μια ένταση στα ερωτικά σου, θα σε οδηγήσει σε μεγάλη σύγκρουση με τον εραστή σου. Η νοοτροπία σου, θα σε κάνει αποφασισμένη, να διασφαλίσεις, πως δεν θ’ αφεθεί τίποτα στην τύχη… ή ότι οι αόρατες δυνάμεις δεν θα εμποδίσουν τα παθιασμένα σχέδιά σου. Είναι όμως πιθανό, να χρειαστεί μια πιο χαλαρή και ευγενέστερη προσέγγιση. Ο βαθμός στον οποίο προσφέρεις και προσπαθείς, είναι αξιοθαύμαστος, αλλά χαλάρωσε λιγάκι, για να δεις τί θα εμφανιστεί, χωρίς τις έντονες προσπάθειές σου.

ζώδια υδροχόος

Εκφράζοντας τον εαυτό σου δραματικά θα μπορούσε να είναι ελκυστικό, αφού θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις την προσοχή του εραστή σου. Ωστόσο, θα μπορούσε να έχει και το αντίθετο αποτέλεσμα αν το ταίρι σου, πιστεύει ότι αντιδράς υπερβολικά σε κάτι, που μπορεί ή πρέπει να συζητηθεί ήρεμα και λογικά. Μπορεί επίσης να υποτιμάς πόσο πιο ελκυστική είσαι, όταν συζητάς σε ήρεμους τόνους. Γι’ αυτό λοιπόν, προσπάθησε να δεις αυτό το θέμα, σε ένα λιγότερο σοβαρό, αλλά πιο ευγενικό και πιο ευαίσθητο φως.

ζώδια ιχθύες

Μια διαμάχη ανάμεσά σας, θα μπορούσε να κρατήσει επ’ αόριστον, αν και οι δύο δε σταματήσετε να διαιωνίζετε το θέμα, μέσα από συνεχείς συζητήσεις. Ακόμη και αν χρειαστεί μια συνειδητή απόφαση να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, , τουλάχιστον αυτό δείχνει κάποια πρόοδο. Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, για να ξεπεράσετε αυτό, που είναι ήδη κουραστικό και να προχωρήσετε σε κάτι πιο ενδιαφέρον κι ευχάριστο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments